ahmetcevik hesabindan bugune kadar paylasilan tum iceriklerin temiz oldugu zaten soylendi fakat hala ayni seyi tekrarliyorsunuz.Ahmet çevik abiyi unutmazdık her craftrise hilesini crackler altına rat ekler bizlere verirdi
ahmetcevik hesabindan bugune kadar paylasilan tum iceriklerin temiz oldugu zaten soylendi fakat hala ayni seyi tekrarliyorsunuz.Ahmet çevik abiyi unutmazdık her craftrise hilesini crackler altına rat ekler bizlere verirdi
ayıp yahu adamın üstüne gitmeyin rat atmayı bırakacak yoksa adamahmetcevik hesabindan bugune kadar paylasilan tum iceriklerin temiz oldugu zaten soylendi fakat hala ayni seyi tekrarliyorsunuz.
haklısın profildeki çıtırın insta var mı bu aradaözgürlük insanı azdırır kardeş
erkek la ohaklısın profildeki çıtırın insta var mı bu arada
nası ya hayallerim gittierkek la o
ne kadar komik dostum , bizim yuzumuzden zarar goren bir kisinin ismini vermek ister misinayıp yahu adamın üstüne gitmeyin rat atmayı bırakacak yoksa adam
kim zarar görmediki adam banlanmasına rağmen şikayet konuları hala varne kadar komik dostum , bizim yuzumuzden zarar goren bir kisinin ismini vermek ister misin
bak bir isim bile veremiyorsun dostum bizim yuzumuzden bir kisi bile zarar gormedi konusmak icin konusuyorsunuz milyon tane iyi sey yapiyoruz hatrimiz sayilmiyor bizim bile olmayan hatalar yuzunden aylardir konusuyorsunuz.kim zarar görmediki adam banlanmasına rağmen şikayet konuları hala var