CheatEngine ile Crâck nasıl yapılır I Cheatglobal

Çok güzel bir anlatım olmuş. Fakat aşırı basit kaçmış gibi yani böyle basit kırılacak programlar kalmadı gibi. Bazı manyaklar kontrol felan ekliyor. Forum için faydalı.
Zaten konudaki amaç hiçbir bilgisi olmayan merak eden insanların merakını gidermekti fakat Türk insanı hemen gövde gösterisi yapmaya geliyor. İronik ve üzücü

Zaten konudaki amaç hiçbir bilgisi olmayan merak eden insanların merakını gidermekti fakat Türk insanı hemen gövde gösterisi yapmaya geliyor. İronik ve üzücü
Ben Türk değilim Rus’um.
Amacım bu paylaşılan bilginin internette çok kolay bulunabileceği. Daha çok detaylı bir kırma işlem videosu gelse iyi olmaz mı?

Websocket kullanılan bir hileye memory üzerinde patch atmak gibi

Veya

https://cheatglobal.com/konu/hopesa...rant-Crâck-istegi-kirabilen-cikicak-mi.30260/

Bu konuda ben bir yere kadar geldim sizde bunun devamını kırıp video atsanız çok iyi olur

Ben Türk değilim Rus’um.
Amacım bu paylaşılan bilginin internette çok kolay bulunabileceği. Daha çok detaylı bir kırma işlem videosu gelse iyi olmaz mı?

Websocket kullanılan bir hileye memory üzerinde patch atmak gibi
Tabi ki daha iyi olur video çekmek işin basit kısmı önemli olan çektiğin video ne kadar kitleye hitap ediyor olması. Forumun ve genel olarak Türkiye ortalamasını göz önüne aldığımız zaman bu tarz basit işlerin bile düzgün kaynağı yok. Ben direkt Ollydebug üzerinden unpack yapsam bu işlere yeni başlayan birisi bunu anlaması haliyle imkansız oluyor. O yüzden temelden kabaca ana mantığını anlatmaya çalışıyorum.

Tabi ki daha iyi olur video çekmek işin basit kısmı önemli olan çektiğin video ne kadar kitleye hitap ediyor olması. Forumun ve genel olarak Türkiye ortalamasını göz önüne aldığımız zaman bu tarz basit işlerin bile düzgün kaynağı yok. Ben direkt Ollydebug üzerinden unpack yapsam bu işlere yeni başlayan birisi bunu anlaması haliyle imkansız oluyor. O yüzden temelden kabaca ana mantığını anlatmaya çalışıyorum.
Mantık güzel videoların devamını bekliyor olacağım.

Güzel video olmuş sıfırdan öğrenmek isteyenler içinde faydalı.Gövde gösterisi yapmak isteyen arkadaşlar olmasa forum daha iyi olacakta neyse.

Benimde hiçbir bilgim yok o yüzden size sordum. Burada ironik ve üzücü olan durum nedir anlayamadım açıkcası.

Son düzenleme:
Reverser rankının olması gibi
Oha baktımda 1. En iyi reverse ödülünüz var. Gerçekten tebrik ederim sizin gibi bilgili bir insan Microsoftta felan çalışıyor olması lazım. Reverse bölümüne yavaş yavaş alışıyorum. Para ile ders verme şansınız var mı?

Anlayamadım hala açıkcası bu ranka sahip olununca tüm programları kırabilecek güce sahip olduğum anlamınamı geliyor.
Bence evet.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt