CheatEngine ile Crâck nasıl yapılır I Cheatglobal

Hedef programda memory protection varsa ne yaparsınız sayın mod.
crc (memory protection) varsa memoryden programı patchlemek yerine ayrı loader ile runtime üzerinde byte patchlerim mahircayan bey runtime kontrolü yok neredeyse hiçbir loaderde ve korumada

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
crc (memory protction) varsa memoryden programı patchlemek yerine ayrı loader ile runtime üzerinde byte patchlerim mahircayan bey runtime kontrolü yok neredeyse hiçbir loaderde ve korumada
memory protection bir çok konudan incelenebilir
abimiz biraz daha detaylı anlatsa daha mantıklı olabilir

crc (memory protection) varsa memoryden programı patchlemek yerine ayrı loader ile runtime üzerinde byte patchlerim mahircayan bey runtime kontrolü yok neredeyse hiçbir loaderde ve korumada
hocam onunda eğitim videosu gelirmi?

crc (memory protction) varsa memoryden programı patchlemek yerine ayrı loader ile runtime üzerinde byte patchlerim mahircayan bey runtime kontrolü yok neredeyse hiçbir loaderde ve korumada
Sayın mod, dediklerinizi görebilmek için size örnek loader bıraktım.

Çok güzel bir anlatım olmuş. Fakat aşırı basit kaçmış gibi yani böyle basit kırılacak programlar kalmadı gibi. Bazı manyaklar kontrol felan ekliyor. Forum için faydalı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt