Cheat City Free Valorant Cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Merhaba, CheatCity.Net olarak hiçbir hile sağlayıcı sitenin yapmayacağı bir şey yaparak ücretsiz bir hileyi sizlerle buluşturmak istedik.
Crâck yardımları için by CODEX'e teşekkür ederiz.
cheatcity-logo.png

Game : Valorant Type : External Cheat

Kurulum
- Yalnızca Windows sürüm 1803 - 1809 desteklenir.
- Grub2Win kullanın veya VantaPaste.efi'yi EFI kabuğunu kullanarak manuel olarak yükleyin
- Valorant'ı aç
- Crâck.exe'yi yönetici olarak açın
- Enter'a bas
- Valorant oyununda ayarlarınıza gidin ve pencereli tam ekrana geçin
veya pencereli mod.
- Zevk Al !

Setup
- Only windows version 1803 - 1809 is supported.
- Use Grub2Win or manually load VantaPaste.efi using EFI shell
- Open Valorant
- Open Crâck.exe as administrator
- Press enter
- Go to your settings in Valorant game and change to windowed fullscreen
or windowed mode.
- Enjoy

Showcase.png

Dosyalar :
Virus Total :

Undetected ürünler için sitemizi ziyaret edebilirisinz. cheatcity.net
siteniz çok hoş duruyor tasarım ismi nedir

7 ay önce açılan konuya yeni efi bir de loader düzenleyip paylaşmış kendinin olduğundan bile süpheliyim ban yiyin spoofer atayım diyor woofer reselleri ya
Alakası yok hayli hazırda satılan bir ürün bu ve free hileden banlanmayı beklemeyen varsa aklından şüphe etmeli
birisi daha fark etmiş konuyu +1
satışların düşecek diye bu kadar üzülme be pinpon
siteniz çok hoş duruyor tasarım ismi nedir
sitenin sol altında yazan firmaya yaptırdım öneririm güzel çalışıyorlar

Sulandığınız müşterileri ben aldığım için üzgün olduğunuzu biliyorum ama valodll olduğum konusunda bir kanıtın varsa nolur riotu aramaktan çekinme karalamak için valodll olduğumu bile söyledin lol bunu developarlara söylemekten zevk alıcam zaten yeterlince senin hakkında gülüyorduk şimdi kahkaha atarız. Bu arada türkiyede yaşamıyorum yani senin boş atarların bana sökmez
@DreamDance @L3G çok merak ettim türkiye de yaşamıyor mu bakabilir misiniz JSADKADKASDAS

@DreamDance @L3G çok merak ettim türkiye de yaşamıyor mu bakabilir misiniz JSADKADKASDAS
knk şimdi daha ne desem de sıyrılsam diye kara kara düşünüyor, direk üstüne alınıyor ve savunmaya geçiyor, hiçbirşeye bakmayın bu enezcik ile bir kere bile seslide dek geldiyseniz anlarsınız zaten seviyesini,
konuşmalarında bulgardaydım yok tokyodaydım
pinponcuk. vs vs. anlaşılıyor daha da zorlama bence şansını
sen dedin ya şimdi hangi vpnyi açsam da gizli olsam diye dolaşacak seviyede şişirme birisi

görsel doğru mu bilmiyorum fakat görselde gösterilen gerçekten valorant vantacheats hilesinin son menüsü ile tıpa tıp aynı söylentilere göre yöntem fix olduğu geçiyor hile çalışsa bile yöneticilerden bir onay gelmeden durumu tam olarak öğrenmeden kullanmanızı şimdilik tavsiye etmem

Başlıyorum o zaman
güya piyasaya yeni girdin nedense valodll'nin reseller olduğu roc,bocek,bhw,woofer gibi hizmetlere anında onaylandın.
Valodll hesabı bloke edildikten sonra fake sc4m ayağına isim değiştirip aynı müşteri kitlesini topladın bana bir tane farklı kişi göster.
Daha önce bhw ve bocek yetkilileri ile görüştüğümde valodll diye anılan şahıs nedense ticket yetkilisiydi reseller olmasına rağmen benim reseller talebimi kendi eliyle sildi
ValoDLL daha önce sc4m ayağına beni ifşalamaya çalışıp velet sürüsünü toplayıp geldiği gibi gitti ve bunun üzerine kin besledin yeni kurduğun city'de herkes seni yabancı olarak biliyordu burada türkçe konuşmaya başladın.Roc sana sanırım türk olduğunu belli etme dedi.
Herşeyi geçelim beni nedense daha discord sunucuna katılmamdan 1 gün sonra niye banladın? Güya orada yarısı bot olan en azında 3-5 tanede gerçek kullanıcı varken beni mi banlayasın geldi arkadaşlarıma ingilizce konuşan ben valodll değilim diyen şahıs.
Bocek ile anlaştın websiteni onlara yaptırdın şuan copypaste.
Websitesi host adresleri nedense hep belli bir şehire çıkıyor.
Bu arada dedin ya müşterilerini çaldım falan diye ne yaptın da çaldın açıklar mısın demekki bir geçmişin var.
Daha açıklama yapmamı istiyorsan devamını getiricem son olarak şu ss'i de atıyım bu kişi seni yakından tanıyan birisi.
o0NMOn.png

@XMAR @L3G @Dreamfancy @x64 @Sorik inceleme yaparsanız sevinirim.
Biliyoruz zaten kimin ne olduğunu.

Şu hileler niye 1903 olmuyor yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt