EclipsEmpire
Banned
Aktif olarak çalışıyor ve satılan bir üründü codex tarafından cezalandırıldıFix yemediyse çok güzel.
İnşallah çalışır.
Başlıyorum o zamanNolur ifşalasana veya dur sen en iyisi bot hesaplarla yorum kasmaya devam et boş insan
Discordumda hiçbir reklamcı veya senin gibi reseller barınamaz yasaklarım.Başlıyorum o zaman
güya piyasaya yeni girdin nedense valodll'nin reseller olduğu roc,bocek,bhw,woofer gibi hizmetlere anında onaylandın.
Valodll hesabı bloke edildikten sonra fake sc4m ayağına isim değiştirip aynı müşteri kitlesini topladın bana bir tane farklı kişi göster.
Daha önce bhw ve bocek yetkilileri ile görüştüğümde valodll diye anılan şahıs nedense ticket yetkilisiydi reseller olmasına rağmen benim reseller talebimi kendi eliyle sildi
ValoDLL daha önce sc4m ayağına beni ifşalamaya çalışıp velet sürüsünü toplayıp geldiği gibi gitti ve bunun üzerine kin besledin yeni kurduğun city'de herkes seni yabancı olarak biliyordu burada türkçe konuşmaya başladın.Roc sana sanırım türk olduğunu belli etme dedi.
Herşeyi geçelim beni nedense daha discord sunucuna katılmamdan 1 gün sonra niye banladın? Güya orada yarısı bot olan en azında 3-5 tanede gerçek kullanıcı varken beni mi banlayasın geldi arkadaşlarıma ingilizce konuşan ben valodll değilim diyen şahıs.
Bocek ile anlaştın websiteni onlara yaptırdın şuan copypaste.
Websitesi host adresleri nedense hep belli bir şehire çıkıyor.
Bu arada dedin ya müşterilerini çaldım falan diye ne yaptın da çaldın açıklar mısın demekki bir geçmişin var.
Daha açıklama yapmamı istiyorsan devamını getiricem son olarak şu ss'i de atıyım bu kişi seni yakından tanıyan birisi.
attığım ekran görüntülülerini yetkili arkadaşlara karalamadan daha detaylı gösteriririm sen merak etme nedense herşeye de bir kılıf uydurmuşsun sen dün başlamadın mı ne ara bu kadar çözdün valodllnin desteklerini sonlandırdığı kişileri alacak kadar geliştin de sana birden böyle güvendiler açıklamaların mantıklı olsa biryerinden belli olurDiscordumda hiçbir reklamcı veya senin gibi reseller barınamaz yasaklarım.
Reseller konusuna gelecek olursak, yaklaşık 5 firmaya valodll bütün müşterilerine destek verebileceğimi ve karşılığında ücret ödemeye hazır olduğumu söyledim öneğin woofer sadece iadeleri ödemem karşılığı reseller verdi böcek ve roc ise para karşılığı diğer kalanlarıda kabul etmedi, sitemide boceklere değil bakvalo.com u yaptıran firma ile iletişime geçerek yaptırdım. copy pase değil bunu web sitesi bile olmayan biri söylüyor bu arada attığın ekran görütüsünü karalamadan atta hepimiz görelim cgde kendine attığın bot yorumlar gibi bunuda mı kendi ekibine attırdın
Senin gibi çömez değilim senin reselleriğini yaptığın adamlar ile şuanda real life da görüşüyorum yakında kulanğına fısıldarlar ne kadar yakın olduğumuzu senin dev dev diye götünde döndüğün adamlara işi ben öğrettimattığım ekran görüntülülerini yetkili arkadaşlara karalamadan daha detaylı gösteriririm sen merak etme nedense herşeye de bir kılıf uydurmuşsun sen dün başlamadın mı ne ara bu kadar çözdün valodllnin desteklerini sonlandırdığı kişileri alacak kadar geliştin de sana birden böyle güvendiler açıklamaların mantıklı olsa biryerinden belli olur
sen madem bu kadar işin içindeydin bunca zaman nerdeydin baştaki adamlara işi öğretip şimdi onların piyonu mu olduğunu anlatmaya çalışıyorsunSenin gibi çömez değilim senin reselleriğini yaptığın adamlar ile şuanda real life da görüşüyorum yakında kulanğına fısıldarlar ne kadar yakın olduğumuzu senin dev dev diye götünde döndüğün adamlara işi ben öğrettim
uzatma pinpon bulgarda olduğum için senin gibi boş zamanım çok olmuyordu şuanda oldu ve buna odaklandım keyfimin kahyasımısınsen madem bu kadar işin içindeydin bunca zaman nerdeydin baştaki adamlara işi öğretip şimdi onların piyonu mu olduğunu anlatmaya çalışıyorsun