Çözüldü CG Topluluğu Sizce MoonWare Güvenli mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rysus

Silver Üye
Yakın zamanda hileleri analiz etmeye başladım, en azından kullanmadan insanların görüşlerine vb. faktörlere bakarak en güvenli hile hangisi bulmaya calışıyorum
Aralarında en güvenli ve f/p olan hilenin MoonWare oldugunu gördüm.

Fakat internette moonware icin tanıtım vb. videolar güvenli oldugunu söyleyen bir kitle yoktu, bu yüzden
Size sormak istedim MoonWare Güvenli mi ?

40 gün oldu herhalde ban yok hala çarı radiye kasıcaktık ekipten biri delirdi monitör parçaladı diye biraz ara verdik ama ben şahsen kullandım ve öneririm her konuda destek oluyorlar

40 gün oldu herhalde ban yok hala çarı radiye kasıcaktık ekipten biri delirdi monitör parçaladı diye biraz ara verdik ama ben şahsen kullandım ve öneririm her konuda destek oluyorlar
kanka monitörü nasıl parçaladı lan aklımda canlandı biliyomusun rage atıp monitörü falan ısırmıştır diyede parçalamak ne aq

kanka monitörü nasıl parçaladı lan aklımda canlandı biliyomusun rage atıp monitörü falan ısırmıştır diyede parçalamak ne aq
parçaladı baya bizde şaşırdık la bi başladı hayatımda ondan beklemeyeceğim küfürler çıktı en son hz musa gibi dedi bi çıtırdıtı sesleri geliyodu bizde şaşkınız
adam bi elimi yıkim gelim dedi gelmedi , şuan rahat rahat geziyordur bende bırakıcam az kaldı anasını siktiğimin oyununda tüm * evlatlarını mıknatıs gibi topluyorum daha bugün amk evladı geldi immo eloda gümüşe düşmem lazım çarı diye sattı

parçaladı baya bizde şaşırdık la bi başladı hayatımda ondan beklemeyeceğim küfürler çıktı en son hz musa gibi dedi bi çıtırdıtı sesleri geliyodu bizde şaşkınız
adam bi elimi yıkim gelim dedi gelmedi , şuan rahat rahat geziyordur bende bırakıcam az kaldı anasını siktiğimin oyununda tüm * evlatlarını mıknatıs gibi topluyorum daha bugün amk evladı geldi immo eloda gümüşe düşmem lazım çarı diye sattı
aynı şey lol içinde geçerli ucubeleri yolluyo aq riotu yemin ederim gold4 80lp stuck kaldı çar ya hem internet hem ucube playerler çıldırtırlar adamı bende monitörü kırmak istiyomda yenisini almak için sponsor lazım

aynı şey lol içinde geçerli ucubeleri yolluyo aq riotu yemin ederim gold4 80lp stuck kaldı çar ya hem internet hem ucube playerler çıldırtırlar adamı bende monitörü kırmak istiyomda yenisini almak için sponsor lazım
şaka maka riotun türkiyede yasaklanması lazım anasını ***** psikolji diye birşey kalmadı cs ye dönücem ya sokarım
knk hwid banwave gibi şeyler olmadı sürece yemezsin. sadece fazla rage oynarsan manuel yeme ihtimalin var
banwaweden etkilenmez artık dostum sadece biri seni izlerken rage oyna yeter yada tamamen legit oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt