Çözüldü CG Topluluğu Sizce MoonWare Güvenli mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rysus

Silver Üye
Yakın zamanda hileleri analiz etmeye başladım, en azından kullanmadan insanların görüşlerine vb. faktörlere bakarak en güvenli hile hangisi bulmaya calışıyorum
Aralarında en güvenli ve f/p olan hilenin MoonWare oldugunu gördüm.

Fakat internette moonware icin tanıtım vb. videolar güvenli oldugunu söyleyen bir kitle yoktu, bu yüzden
Size sormak istedim MoonWare Güvenli mi ?

Yakın zamanda hileleri analiz etmeye başladım, en azından kullanmadan insanların görüşlerine vb. faktörlere bakarak en güvenli hile hangisi bulmaya calışıyorum

Fakat internette moonware icin tanıtım vb. videolar güvenli oldugunu söyleyen bir kitle yoktu, bu yüzden
Hiç uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum her ürüne güvenmemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
valla benim de aklımda var şu sıra ama hwid ban yemekten korkuyorum. @MoonWare hwid ban söz konusu mudur hocam hilede ?
Sonuç olarak bu bir hile, hiçbir hile size %100 olarak garanti sunamaz fakat yazılımın tespit edilmeyeceğinden eminiz. Bu da demek oluyor ki ban yeme konusu tamamen sizin oynayışınıza kalmış bir şey. Hwid ban olayına gelirsek genelde çok rage oynarsanız hesap banı yersiniz 5-10 hesap banından sonra da hwide dönüşür yüksek ihtimalle.

Merhaba Rysus, herkese açık şekilde sorguladığınız için teşekkür ederiz.
Güvenliğimiz konusunda endişelenmenize gerek yok, çünkü her gün 70'den fazla satın alan kullanıcımız aktif olarak MoonWare kullanıyor ve kullanıcılarımız bizim için her gün onlarca video paylaşıyor.
Ayrıca, müşteri yorumlarını inceleyebilir ve herhangi bir sorunuz varsa Discord sunucumuza gitmek için linkimizi kullanarak bizimle iletişim kurabilirsin: discord.gg/moonware.

Bu sıralar moonware ekibi olarak youtube kanalımız için güzel editler planlıyoruz :)

Sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar kararımı verdim yorumlarınız ve oylarınızı göz önünde bulundurdum,
Yakın zamanda MoonWare kullanmaya başlayacağım, Tekrardan yorumlarınız ve oylarınız için teşekkür ederim.

Verdiğiniz paraya %100 değen bir yazılım , günde 4 saat civarı kullanmama rağmen 1 haftada 3 çarı immoya satıp 2 sini sattım 1 ide ilanda.Performans olarak işini yüksek eloda rahatlıkla görür.

evet güvenli bende kullandım sıkıntoyok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt