vvcm abi sana özealden nasi yazarımEe bunun neyi vardır edit kısmanda geliştire bilirisnşz bunu neden benden once yapan ypkdu
vvcm abi sana özealden nasi yazarımEe bunun neyi vardır edit kısmanda geliştire bilirisnşz bunu neden benden once yapan ypkdu
olm bu video ne hahahahamerhabalar Ben Lenzy Bu Gün Sizlere
CG TOPLU KULLANIM Uygulaması Yaptım Python ile
Şunu Belirtim Bu Uygulamayı Yaparken GPT den Yardım Aldım
1.KULLANCI BULME
2.DNS DEĞİŞTİCİ
3.OBF ATMA
4. EXE CEVİRME
- Bu Kodu Editleyip , Geliştirip Paylaşabilirsiniz Sakıncası yok İznim Vardır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Python Kurulumu
1-) Pythonun 3.10.0 Sürümü Gerekir Kurmak içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip kurun.
1-) Gereken Kütüphane
içinde var kütüpane indiricisi
Bukadar Bunları Kurdukdan Sonra Kodunuzu Cmdye Bunları Yazarak python örnek.py gibi çalıştırabilirsiniz
komik değilşmiolm bu video ne hahahaha
Aga ben atmıyorum lafı sana vallahi.Benlik birşey yok.Ancak bahsettiği kişi sensin yani.Ayıp
Reisim Beni neden Kattınkı Şimdi Kalbimi Kırdın
Biliyorum zaten makrasındayım Sorun yokkAga ben atmıyorum lafı sana vallahi.Benlik birşey yok.Ancak bahsettiği kişi sensin yani.
kimin yan hesabısın la.Bir kaç hafta oluyor o olaymodluktan atılınca ben
ne ucubesin kankam ne alaka Modluktan Atılmamla Zaten Sebebini Yazdım Daha Önce Sen Dene Bakim Mod Olabilcekmisin?kimsenin yan hesabı değilim.
Kankam Çünkü Bu Ucubeliktir. Yeni Geldiğim İçin Atıldım Daha Erken Katılsaydım Atılmazdım Sanırım Sizinde Milleti Aşağılamaktan Başka Birşeye Gücünüz Yetmiyor Sanırım Ve Bir çok kişi seçildi fakat ben daha fazla seçilmiştim birde sınırda katılmıstım oyüzden oylama yapıldı Bilip Bilmeden Konuşma Birde Orj Hesabınla Yazarsan Sevinirim.denemeyeceğim çünkü mod olacak zamanım yok. seninle atıldın diye dalga geçen herkese ucube diyorsun başka bir şeye gücün yetmiyor sanırım, oylanarak atılmanında bir sebebi vardır. diğerlerini değilde seni seçmişler.
evet atıldın, atılınca ben