CG Toplu kullanım

python ile exeye cevirdigi icin gene kutuphaneleri indirmek zorunda olucaklar.gptden yapıpta geliştirip paylaşabilirsiniz iznim vardır demesi beni ekstra olarak patlatıyo bunlarda yeni türediler chatgpt ile yapa yapa birşey ogrendiklerini veya basardiklarini saniyorlar hiç bi yararı yok size gidin eğitim alın bunlar ile uğraşacağınıza.
kanka beni niye imzan yaptın :whatohno:

python ile exeye cevirdigi icin gene kutuphaneleri indirmek zorunda olucaklar.gptden yapıpta geliştirip paylaşabilirsiniz iznim vardır demesi beni ekstra olarak patlatıyo bunlarda yeni türediler chatgpt ile yapa yapa birşey ogrendiklerini veya basardiklarini saniyorlar hiç bi yararı yok size gidin eğitim alın bunlar ile uğraşacağınıza.
Dostum zaten yardım aldım ve yararı var zaten okudğum bölüm yazılım konusmanı ve yorumunu baska yerde yap

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostum zaten yardım aldım ve yararı var zaten okudğum bölüm yazılım konusmanı ve yorumunu baska yerde yap
okudugun bolum yazilim ve bir kac ay icerisinde askere gideceksin aynen gpt abi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gülmekden baska çaren yok ve hayatta baska vasvın yok
vasfın derken dostum c#,c++,python,az olsada .net biliyorum senin gibi gptden yararlanmadan program yapabiliyorum kendini karsilastirdigin kisileri ilk once tani sonra karsilastir

vasfın derken dostum c#,c++,python,az olsada .net biliyorum senin gibi gptden yararlanmadan program yapabiliyorum kendini karsilastirdigin kisileri ilk once tani sonra karsilastir
Ozaman salladığın insanlar kim bil sonra salla

Ozaman salladığın insanlar kim bil sonra salla
salladığım insanlar

Python ile
Şunu Belirtim Bu Uygulamayı Yaparken GPT den Yardım Aldım

- Bu Kodu Editleyip , Geliştirip Paylaşabilirsiniz Sakıncası yok İznim Vardır.

salladığım insanlar

Python ile
Şunu Belirtim Bu Uygulamayı Yaparken GPT den Yardım Aldım

- Bu Kodu Editleyip , Geliştirip Paylaşabilirsiniz Sakıncası yok İznim Vardır.
Ee bunun neyi vardır edit kısmanda geliştire bilirisnşz bunu neden benden once yapan ypkdu

Ee bunun neyi vardır edit kısmanda geliştire bilirisnşz bunu neden benden once yapan ypkdu
dost ben senin yaptığın programa laf etmedim.gptden yapıp sanki patentini almış gibi konuşan kişiler için konuştum genelleme yaparak yani burda sana özel bir kinim yok sıkıntımda yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt