Konu Paylaşılmadan Önce Tester Olarak Deneme Şansım Oldu. Öncelikle Başka Spoofer Programlarını Denerken İlk Maçın Yarısında Ban Yiyordum. Daha Sonra Bu Paylaşılan Spoofer'ı Denedikten Sonra Şuan 3. Günümdeyim İlerleyen Günlerde Ban Yersem Konuya Bilgilendirme Olarak Yazarım. MSI Laptop Kullanıyorum.
Hangi model kullanıyosun acaba
Bende ge75 raider var olur mu ki?

Çok teşekkür ederim creys'e saatlerce uğraştı banımı kaldırmak için dediklerini eksiksiz uyguladım ve banım kalktı, 4-5 saat özel olarak discord sesliden konuştuk. Tek tek gösterdi anlattı, bu tarz şeyleri anlamadığımdan bu kadar uzun sürdü, hiç bana bağırmadı dalga geçmedi :333 böyle insanları görmek güzel, işe yarıyor bu arada eksiksiz yaparsanız.

Benim ankart'da, turbox h61c işe yarayacaktır. Çalışmayan anakartlarda'da DC üzerinden destek verebilirim. Ancak, uff'tan, puff'tan sebeplerle, konuyu bile okumadan istek göndermeyin.

DC'den eklersen yardımcı olabilirim.

Evet kaldırıyor.
Hocam Cpu-z den baktığımda Intel h61 yandada to be filled oem yazıyor kasa turbox olduğu için kesinlikle bu turboxtur ama h61c yazmıyor sadece h61 yazıyor.Neyse hocam deneyeyim olmazsa yazarım.

Son düzenleme:
Benim ankart'da, turbox h61c işe yarayacaktır. Çalışmayan anakartlarda'da DC üzerinden destek verebilirim. Ancak, uff'tan, puff'tan sebeplerle, konuyu bile okumadan istek göndermeyin.

DC'den eklersen yardımcı olabilirim.

Evet kaldırıyor.
Dcni nerden bulurum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt