Sürüm düştü mü? 1909 a felanaga benim val 5 yine kalkmıyor ne bu val5 den çektiğim yardım edin pls
Çalışıyor denedik biraz da oynadık tabii üstünde. Orjinalinden daha orjin oldu yani.bu benim spooferım değil kanka kwqjdlşqwşkldqw bozuk zaten çalışmıyor
creys dışındaki gerçek yetkililerden çalışmıyora çevrilmesini bekliyorum
normaldir. gerçeğini satın alarak tüm parçaların değişmesini sağlayabilirsiniz.
Benim ankart'da, turbox h61c işe yarayacaktır. Çalışmayan anakartlarda'da DC üzerinden destek verebilirim. Ancak, uff'tan, puff'tan sebeplerle, konuyu bile okumadan istek göndermeyin.Hocam selamlar bendeki turbox anakart h61 diye geçiyor sanırım.Bu spooferi kullansam val 5 kalkar mı yani riske girmek istemiyorum banım artar.(zaten imzamdada yazıyor.)
DC'den eklersen yardımcı olabilirim.aga benim val 5 yine kalkmıyor ne bu val5 den çektiğim yardım edin pls
Evet kaldırıyor.Val 5 kaldırırmı?
denemedim %90 yine val 5 yicem aga denemiyorum o yüzden çok fazla denedim 1 kere açılmadı :/Sürüm düştü mü? 1909 a felan
Not work brodoes this works on acer motherboard ?
You can try it and share it with us. Don't be fooled by what others say here.does this works on acer motherboard ?
h81 var bende ben'm bani actiHocam selamlar bendeki turbox anakart h61 diye geçiyor sanırım.Bu spooferi kullansam val 5 kalkar mı yani riske girmek istemiyorum banım artar.(zaten imzamdada yazıyor.)