msı çalışıyor umarım amıdwin denedim her ıd değişmişti ama kalkmamıştı umarım işime yarar kalkar şimdi win sürümü düşürüp deneyecegim delay ban vardı umarım kalkar

Off İftar Tatlısı :imcryplease:

Spoofer'ı tekrar denedim, sanırım yalnızca MAC Adresini, Windows Anahtarını, UUID'yi ve HWID'yi değiştiriyor, ancak Sabit Disk Kimliğini değiştirmiyor. Biri bana spoofer konusunda yardım edebilir mi?

Abi ben anlamadım.

QvZzvA.jpeg

Son düzenleme:
Spoofer'ı tekrar denedim, sanırım yalnızca MAC Adresini, Windows Anahtarını, UUID'yi ve HWID'yi değiştiriyor, ancak Sabit Disk Kimliğini değiştirmiyor. Biri bana spoofer konusunda yardım edebilir mi?
Bu orijinal spoofer'da da aynı. Ancak, konuda anlatılanları uygularsanız eğer, işe yarıyor. Val5 vs. diger yasaklamaları tekrar almazsınız.

Bu konuda bilgim olmadığı için ve ilk defa yapacağım için soruyorum, Windows sürümünü dediğiniz sürümde kurarken dosyaları silmeden sadece işletim sisteminin olduğu C klasörünü bootlayıp oraya format atsam, SSD'de tasarım dosyalarımı yedeklesem olur mu? SSD bootlanmadan kalacak.

beyler an itibariyle 3. maçı atıyorum serialler değişmedi ama işe yaradı gibi

Bu konuda bilgim olmadığı için ve ilk defa yapacağım için soruyorum, Windows sürümünü dediğiniz sürümde kurarken dosyaları silmeden sadece işletim sisteminin olduğu C klasörünü bootlayıp oraya format atsam, SSD'de tasarım dosyalarımı yedeklesem olur mu? SSD bootlanmadan kalacak.
Bunu deneyerek öğrenebilirsin. Ancak, işe yarayacaktır. :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt