WİNDOWS 1809 GHOST SPECTRE SÜRÜM YÜKLÜ ŞU AN SPOOF İŞLEMİNİ YAPIYORUM FAKAT MAC ADRESS DIŞINDA HİÇ BİRŞEY DEĞİŞMİYOR SORUN BENDE Mİ ACABA?
ANAKART BİOSTAR H81MHV3, İŞLEMCİ İNTEL İ5 4460S

Adamın sattığı spoofer bozuktur:D
bu benim spooferım değil kanka kwqjdlşqwşkldqw bozuk zaten çalışmıyor
creys dışındaki gerçek yetkililerden çalışmıyora çevrilmesini bekliyorum 😂
WİNDOWS 1809 GHOST SPECTRE SÜRÜM YÜKLÜ ŞU AN SPOOF İŞLEMİNİ YAPIYORUM FAKAT MAC ADRESS DIŞINDA HİÇ BİRŞEY DEĞİŞMİYOR SORUN BENDE Mİ ACABA?
ANAKART BİOSTAR H81MHV3, İŞLEMCİ İNTEL İ5 4460S
normaldir. gerçeğini satın alarak tüm parçaların değişmesini sağlayabilirsiniz. 😂

excalibur g770 insyde bios var beyler denedim ama olmadı zaten insyde çalışmadığını yazmış aynı marka pc si olanlar bosuna uğraşmasın

cyrpto general spoofer, vanguard spoofer, valorant spoofer, van 152 fix, van 152 spoofer, valorant unban, valorant ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, val 5 spoofer, val spoofer

STATUS : 29.03.2023 WORKING

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
AAOQEOR3m1-68tIECub32PAfwK8NlSuRx9oLKe5vuyYgp0m40nlBmUrxVLH5726qLj3IxAGlRjh2PC3agUsZRMF1HPOhmLZkwQ=w1880-h970

AAOQEOSMPIfrGVs9wu4P05Xyvs_00VtHxO4PbzkT6gomZw-FDAzfK0La7kzztxdsqmtUsR68mSL1-E5oscQNbdIyJXt2L6gX=w1880-h970
CG platformuna özel, "CG Prive Spoofer"
Kendi resmi sitesinde 200₺ gibi bir fiyattan başlıyor. Ancak, forumda "Gold" üye veya daha üstü bir üyeliğe sahipseniz, ücretsiz kullanıma sahip olabilirsiniz.

—————————————————————————————————————————————————————
AAOQEORaBG8nAFwirqPI5tv9fVX_5DXSbCEisMYYikNHZ77MYyXuq5vwg2ek4WfP9Qdz7YOp8quht9bwrQ6S5erVUQNZfLQBqg=w1880-h970

—————————————————————————————————————————————————————
—————————————————————————————————————————————————————————
AAOQEOS5lLQUOzeFdqJ6fm7utsCCe0PXwEouIGhUxPICMGjoKBPxwsRRM2S_ij2z-Glrl5Ulm8NAR7_gzC_rmFep5_UblbYX=w1880-h970

—————————————————————————————————————————————————————————

"CG Prive Spoofer" haricinde, forumda paylaşılan diğer yöntemler:
Gelişmiş Raid Konusu [ Raid0 - Raid Volume ] Tek SSD İle Raid Açma Detaylı Konu: "Link"
Valorant Ban kaldırma (Raid+amidewin) Videolu anlatım: "Link"

Forumun En Kapsamlı Manuel Spoof Konusu: "Link"
Valorant Hwid Kaldırma [Dev Konu] / Greenclawz: "Link"
(ASUS) Afuwin Valorant Spoof Method: "Link"
Valorant için kendi uyguladığım ve defalarca hile açıp kullandığım ücretsiz spoofer: "Link"
Ban kaldırma Valorant: "Link"
Valorant VAL152 & VAL5 Ban Kaldırma (2023): "Link"
Valorant formatsız ban kaldırma (Tüm Anakartlar): "Link"
Valorant Spoofer: "Link"
Windows SIDChanger [Crâck]: " " (Bunu önermiyorum. Çünkü, bilgisayar her açıldığında karşınıza bir uyarı veriyor ve bu durum rahatsız edici olabiliyor)
EAC-BattlEye VIP Global Spoofer: "Link"
GuPro VIP Hwid Spoofer: "Link"
CheatGlobal Hwid Spoofer: "Link"

AAOQEORCYsRZvz1B1tLG79sVctsouHQrD1rvRp6I7_Y64FvXV1Op3c9zQQLZWMwk_fb4aev5x1yITQ_3xH1W1QG4JBNJRYay9A=w1880-h970

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
MOTHERBOARD
Manufacturer,

BIOS
Manufacturer,
IdentifyingNumber

Bu görseldeki bilgilerin değişikliği için, "amidewin" yapabilirsiniz.
HP, Dell and Insyde Bios: Bu anakartlarda işe yaramıyor. Ancak, "CG Prive Spoofer"'ı kullanmak için gerekli şartları karşılıyorsanız,
size bu konuda destek verebilirim.
cg_amidewin: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var)
"afuwin" destekli anakarta sahipseniz, konudaki anlatılanları ve "CG Prive Spoofer"'ı yaptıktan sonra, "MOTHERBOARD & BIOS" görselindekiler, sizin
bilgisayarınızda öncekinden farklı değilse eğer, "afuwin" de yapın. Ancak, yine olmazsa, "CG Prive Spoofer"'ı kullanmak için gerekli şartları karşılıyorsanız,
size bu konuda destek verebilirim.

AAOQEORYEfVS5pjRs81krlI5FjtYY11Y6t2pVWFnN1rsPLT4Lgm0CLecFE2dA28OW8WU13xZgKFuK1gvcpUMxPNuOPiuRnXIKw=w1880-h970

SerialNumber Check: Bu konudaki tüm adımları uyguladıktan sonra, modeminizi kapatın. "10" saniye geçtikten sonra modemi tekrar açın.
(Önceki görselle karşılaştıracak olursanız, seriallerde bir değişiklik yok. Çünkü, daha önceden yaptığım için tekrar değiştirmeye gerek duymadım) Ve en son adımda, bilgisayarınızı bir kez yeniden başlatın.

Serial Number Checker: " " & Serial Number Checker 2: " "
Yapay Zeka;
AAOQEOQDpOcp5DJGwd0v06h2NDCL_OrNJBfS0BtqQW4hQC04V1hEMEKzDKfSkVuP8qCYq1qMloKULxv9JogikLO7GD93GjF4LA=w1880-h970

Spoofer'ı kullandım, fakat banım hâla kalkmadı.
—————————————————————————
AAOQEOTxOpSrw9zgsF4gRqLlTK46TYdLabjMJQISAoS4gUlziHx_DjenzJInCkd-lLMFJCqhEa1nmryHxThDEHAX-0i_oN8vHw=w1880-h970

Spoofer'ı kullandım, banım açıldı, fakat birkaç maç sonra ban yiyorum.
OTHER THINGS:

Spoofer'ın çalışması için öncelikle bunu indirin ve kurun: " " (dotnet-6.0)
Gerekli durumlarda, Windows 10 (1809) Download: " "
// Yukarıdaki '1809' sürümü yerine, aynı sürümü kendiniz araştırarak'da indirebilirsiniz.

Tüm bu adımları başarıyla gerçekleştirdikten sonra, sadece valorant da değil, diğer oyunlarda da "HWID" banınız kalkacaktır!
Şimdi tek yapmanız gereken, "play" tuşuna basmak olacaktır. İyi oyunlar & İyi forumlar dilerim...
:)

BU KONU HAKKINDA BOŞ YORUM YAZANLARI VE/VEYA GEREKLİ OLMAYAN YORUM İLE MESAJ SAYISINI ARTIRMAYA ÇALIŞANLARI ÖZELLİKLE RAPOR EDECEĞİM!
Hocam Öncelikle Mod H.O (YEŞİL YAKIŞMIŞ 😁) , Ve Konu Güzel Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim.

Hocam Öncelikle Mod H.O (YEŞİL YAKIŞMIŞ 😁) , Ve Konu Güzel Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim.
Teşekkür ederim. :) Boşuna paranızı kaptırmayın. Gold üye olmak zor değil. Konuya b*k atmaya çalışanlara'da aldırmayın. Son sürümden bir farkı yok. Seri numaraları her bilgisayarda değişmeyebiliyor. Ancak, arka planda bir çok bilgiyi değiştiriyor. Ve işe yarıyor. Bu durum orijinalinde'de aynı şekilde işliyor. İsterseniz satın alın. Ve sonuçları bu konuya yorum olarak yazın. Son sürüm crâck isterse arkadaş, onu da yapabilirim. ;)

Ve önce inkar edip, benim değil diyerek, daha sonra, orijinalini alabilirsiniz demesi ise nasıl bir çelişki, anlam veremiyorum. İyi forumlar dilerim...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. :) Boşuna paranızı kaptırmayın. Gold üye olmak zor değil. Konuya b*k atmaya çalışanlara aldırmayın. Son sürümden bir farkı yok. Seri numaraları her bilgisayarda değişmeyebiliyor. Ancak, arka planda bir çok bilgiyi değiştiriyor. Ve işe yarıyor. Bu durum orijinalinde de aynı şekilde işliyor. İsterseniz satın alın. Ve sonuçları bu konuya yorum olarak yazın. Son sürüm crâck isterse arkadaş, onu da yapabilirim. ;) Ve önce inkar edip benim değil diyerek, sonra "orijinalini alabilirsiniz" demek ise, nasıl bir çelişki anlam veremiyorum.
İyi forumlar dilerim...
o arkadaş sıkıntılı biraz iade konusunda nasıl onu haklı buldular anlam veremedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt