@creys bunun fix yeme imkanı var mı hocam spooferler hakkında hiç bilgim yok ve elimdeki tek spoofer bu ona göre uzun soluklu bir hile satın almayı düşüneceğim

@creys bunun fix yeme imkanı var mı hocam spooferler hakkında hiç bilgim yok ve elimdeki tek spoofer bu ona göre uzun soluklu bir hile satın almayı düşüneceğim
Neyin fix yiyebileceği hakkında bir yorum yaparsam, bunu okuyan diğer kullanıcılardan bazıları bu durumu bildirebilir. Bunun için net bir yorum yapamıyorum.
Ancak, bu ortalama bir yıl daha gider diye düşünüyorum. Belki daha fazla da sürebilir. :)

Neyin fix yiyebileceği hakkında bir yorum yaparsam, bunu okuyan diğer kullanıcılardan bazıları bu durumu bildirebilir. Bunun için net bir yorum yapamıyorum.
Ancak, bu ortalama bir yıl daha gider diye düşünüyorum. Belki daha fazla da sürebilir. :)
Bu bir Crâcked spoofer olduğu için bu soruyu sormak istemiştim ancak durum dediğiniz gibi ise bu çok iyi bir haber :)

Alacağın yere bu konunun linkini at ve de ki; "buradaki spoofer'ı kullanacağım. Yine de satın alacağım kek çalışır mı" diye sormanızda fayda var. Sebebini onlar sana açıklar, çalışır yada çalışmaz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
spoofer sonuçta perm spoofer değil mi ? Bunu kullanıp format attığında izide kalmaz. Fixlenmesi için vanguardın daha fazla seriali kara listeye alması gerekir

Bu bir Crâcked spoofer olduğu için bu soruyu sormak istemiştim ancak durum dediğiniz gibi ise bu çok iyi bir haber :)
Önemli olan sadece spoofer değil. Genel olarak konuda anlattıklarımın hepsinin bir işlevi var. Tümünü başarıyla yaptığınızda banınız kalkacaktır. :)
spoofer sonuçta perm spoofer değil mi ? Bunu kullanıp format attığında izide kalmaz. Fixlenmesi için vanguardın daha fazla seriali kara listeye alması gerekir
Buna gerek yok. Ancak, format atsanız dahi sorun olmayacaktır. Bunun yerine, win+r: temp, %temp%, %prefetch%, recent ve konuya birazdan ekleyeceğim cleaner.bat
dosyasını da kullandıktan sonra formatlık bir durum olacağını düşünmüyorum. Yine de atmak isterseniz sizin kararınız tabi. :)

Alacağın yere bu konunun linkini at ve de ki; "buradaki spoofer'ı kullanacağım. Yine de satın alacağım kek çalışır mı" diye sormanızda fayda var. Sebebini onlar sana açıklar, çalışır yada çalışmaz.
Valla hocam işin ucunda para olduktan sonra kimsenin çalışmaz diyeceğini zannetmiyorum umarım senin gibi dürüst birine denk gelirim. Ayrıca konuyla bu kadar ilgilenip sürekli güncel tutma çabanı da tebrik ederim

windows lisansi gidermi hocam daha önceden yaşamıştım böyle bir şey önerin var mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt