Ardunio
Silver Üye
cihazın nedir abraa712.5 için yardımcı olurumMONSTER spoofer bulun ya kafayı siyircam woofer bile çalışmadı
cihazın nedir abraa712.5 için yardımcı olurumMONSTER spoofer bulun ya kafayı siyircam woofer bile çalışmadı
abra a7 v12.5 için çalışan spoofer yok dostum. masyaf bile işe yaramamıştı. sonra abra a5 18.1.2 geçtim onda da işe yaramadı. monsterlerde smbios bağlantısını işletim sistemi üzerinden yapmanı engelleyecek bir donanım mevcut. mümkünatı yok yani. ayıktırayım.cihazın nedir abraa712.5 için yardımcı olurum
hangi yöntem ile yapıyorsunid sistemde kayıtlı değildir diyor hepsini yaptım sadece bu spoof kaldı nası çözebilirim bu sorunu defender vs kapalı
Bu hata 2 türlü gideriliyor ya @creys Geldiğinde baksın yada format atacaksınid sistemde kayıtlı değildir diyor hepsini yaptım sadece bu spoof kaldı nası çözebilirim bu sorunu defender vs kapalı
ios şirketinde tanıdıgım oldugundan tahiwan dan insyde editör aldım monster markasını siler istedi
hayatımda bundan daha saçma bir şey ben ne duydum ne gördüm.bende var kardeşim şöyle söyleyeym insyde bios şirketinde tanıdıgım oldugundan tahiwan dan insyde editör aldım monster markasını siler istedigin marka yaparım o derece
güzel saçmalıyorsun tebrikler.sana birşey ispatlayacak degilim saçma gelebilir sana ben yaptım sen cihaz değiştirmissin