cfrag software triggerbot sikayet

Arkadaşın problemini çözdüm. Ürün stabil çalışmaya devam etti. Paylaşılan loaderdan dolayı birçok kişi yasaklama aldı binevi kendi ayaklarına sıktılar. Ürünü bakıma aldık. Tekrardan güncelleyip kaldığım yerden devam edeceğim. Hem paste deyip hemde ürünü kırmaya çalışan zigotlara buradan başarılar diliyorum. İyi forumlar.
Loaderi onlar paylaşmadı dokunulmazım gamerdoc vesaire kimse bir şey yapamaz dedin ve kendin paylaştın paste hilenizle milleti suçlamayı kesin

Meyve veren ağaç taşlanıyor adam satışını yapmış müşteri memnun kalmamış adamdan iadeni isteyebilirsin loader i paylaşman şart mı zeki kardeşim sonra tr piyasasından neden alım yapılmaz cart curt
Memnun kalmadım diyor satıcı sadece sende olan bir sorun diyerek cevap bile vermiyor TR piyasasına ne zaman belirli hileler dışında güzel ürün girecek?

Loaderi onlar paylaşmadı dokunulmazım gamerdoc vesaire kimse bir şey yapamaz dedin ve kendin paylaştın paste hilenizle milleti suçlamayı kesin

Memnun kalmadım diyor satıcı sadece sende olan bir sorun diyerek cevap bile vermiyor TR piyasasına ne zaman belirli hileler dışında güzel ürün girecek?
bilmiyorum valla olan bana oldu ban yedim spooferı olan var mı asus anakart

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
satıcı hakkında bir şikayetim yok fakat sattığı ürün çok kalitesiz. triggerbot satın almıştım bazen sıkıyor bazen sıkmıyor. vurgu rengini görünce sıkıyor sadece ve bazen algılamıyor o rengi. yani hile hiçbir avantaj sağlamıyor size aksine size zorluk çıkartıyor. alırken dikkat edin.
image.png

örnekte ki resimde triggerbot açık fakat ateş etmiyor. nedeni vurgu rengini görmüyor olması diye düşünüyorum.

ve iade var mı diye sorduğumda normal olarak yok dedi.
verdiğin paraya yazık

battlefield5 aldım ilk gün zor zar açıldı 2. gün açılmadı bahaneleri çok işlevleri yok 30 gün aldım bilgisayr da değişmediğim şey kalmadı lakin hileleri kalitesiz ve çöp destek iyi lakin

battlefield5 aldım ilk gün zor zar açıldı 2. gün açılmadı bahaneleri çok işlevleri yok 30 gün aldım bilgisayr da değişmediğim şey kalmadı lakin hileleri kalitesiz ve çöp destek iyi lakin
Müşterinin sorunu dün gece saatlerinde çözüme kavuşturuldu :iliked:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt