Kullanmayı bilen yürütür 2022 de immoya çıktım tg ileTriggerlara para vermenizi anlayamıyorum. Hepsi uc paste zaten.
Bu adamın sattığı hilemi?Gerekenler belirli kişilere yollandı ilgilenmek isteyen olursa loader
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adamdan iadeni isteyebilirsin
Ah evladım ah.ve iade var mı diye sorduğumda normal olarak yok dedi.
Arkadaşın problemini çözdüm. Ürün stabil çalışmaya devam etti. Paylaşılan loaderdan dolayı birçok kişi yasaklama aldı binevi kendi ayaklarına sıktılar. Ürünü bakıma aldık. Tekrardan güncelleyip kaldığım yerden devam edeceğim. Hem paste deyip hemde ürünü kırmaya çalışan zigotlara buradan başarılar diliyorum. İyi forumlar.Meyve veren ağaç taşlanıyor adam satışını yapmış müşteri memnun kalmamış adamdan iadeni isteyebilirsin loader i paylaşman şart mı zeki kardeşim sonra tr piyasasından neden alım yapılmaz cart curt
Oğlum GameBreaker lisansını giveaway yapan ve loaderını paylaşan sen değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorumMeyve veren ağaç taşlanıyor adam satışını yapmış müşteri memnun kalmamış adamdan iadeni isteyebilirsin loader i paylaşman şart mı zeki kardeşim sonra tr piyasasından neden alım yapılmaz cart curt
ha yani paste değil tamamen loader paylaşıldı diye banwave geldi he bak sen yaow öyle mi olmuş aslanArkadaşın problemini çözdüm. Ürün stabil çalışmaya devam etti. Paylaşılan loaderdan dolayı birçok kişi yasaklama aldı binevi kendi ayaklarına sıktılar. Ürünü bakıma aldık. Tekrardan güncelleyip kaldığım yerden devam edeceğim. Hem paste deyip hemde ürünü kırmaya çalışan zigotlara buradan başarılar diliyorum. İyi forumlar.