cfrag software triggerbot sikayet

egeccherkeshati

Normal Üye
satıcı hakkında bir şikayetim yok fakat sattığı ürün çok kalitesiz. triggerbot satın almıştım bazen sıkıyor bazen sıkmıyor. vurgu rengini görünce sıkıyor sadece ve bazen algılamıyor o rengi. yani hile hiçbir avantaj sağlamıyor size aksine size zorluk çıkartıyor. alırken dikkat edin.
image.png

örnekte ki resimde triggerbot açık fakat ateş etmiyor. nedeni vurgu rengini görmüyor olması diye düşünüyorum.

ve iade var mı diye sorduğumda normal olarak yok dedi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ürün bozuk veya sorunluysa şikayetçi olup paranı alabilir veya kullanıcıyı forumdan yasaklattırabilirsin, eğer olayın üstünden 15 gün geçmediyse şikayet konusu aç bence

satıcı hakkında bir şikayetim yok fakat sattığı ürün çok kalitesiz. triggerbot satın almıştım bazen sıkıyor bazen sıkmıyor. vurgu rengini görünce sıkıyor sadece ve bazen algılamıyor o rengi. yani hile hiçbir avantaj sağlamıyor size aksine size zorluk çıkartıyor. alırken dikkat edin.
image.png

örnekte ki resimde triggerbot açık fakat ateş etmiyor. nedeni vurgu rengini görmüyor olması diye düşünüyorum.

ve iade var mı diye sorduğumda normal olarak yok dedi.
Sifonburak'a sormak yerine CG'de şikayet konusu açmak Stonks!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bozuk değil sadece sorunlu bence çünkü bazen geç sıkıyor, bazen hiç sıkmıyor.
Eğer satın alımının üstünden 15 gün geçmediyse şikayet konusu açıp hakkını arayabilirsin fakat videolu kanıt da eklemelisin sorunlu olduğuna dair

pazarladığım ürün bu güne kadar bu şekilde(kötü çalışıyor, almayın, değmez) şikayet almadı. diğer müşterilerim bu konu hakkında beni uyarabilirlerdi. aktif müşterilerimden herhangi olumsuz bir dönüş almadım. kısaca bu paylaşılan konu cfrag software adını karalamak için açılmış. düşüncem bu yönde.

pazarladığım ürün bu güne kadar bu şekilde(kötü çalışıyor, almayın, değmez) şikayet almadı. diğer müşterilerim bu konu hakkında beni uyarabilirlerdi. aktif müşterilerimden herhangi olumsuz bir dönüş almadım. kısaca bu paylaşılan konu cfrag software adını karalamak için açılmış. düşüncem bu yönde.
Alla alla höö öylemi olmuş kesin konuşmak istemem fakat sanırım UC paste python color triggerbot iyi çalışmıyor

bu arada birşey daha farkettim triggerbot clove smoke'una sıkıyor.
Triggerbotu kullanmak için 2. Ateş etme tuşunu k f gibi birşey yapmanız istendi mi?

Alla alla höö öylemi olmuş kesin konuşmak istemem fakat sanırım UC paste python color triggerbot iyi çalışmıyor

Triggerbotu kullanmak için 2. Ateş etme tuşunu k f gibi birşey yapmanız istendi mi?
aynısını sen yapıp satışa sunabilir misin? auth, imgui, stabil updateler? ama birebir aynısını istiyorum senden. benim alternatif sunduğum tüm seçenekleri sunacaksın. hemde bu fiyata.

aynısını sen yapıp satışa sunabilir misin? auth, imgui, stabil updateler? ama birebir aynısını istiyorum senden.
Leş ürününüzü görmedim bile color triggerbotun stabil ne update atabilirsin ki?

Parasını vereceksen ruski pastowla menünün aynısını yaptırayım

Satışta olan çok daha büyük projelerim var zaten ek olarak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt