Çözüldü CentralWare Ticarette Sahtekarlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
44y2zi3.jpg

denyoya bak

@oQeF bu üslupla konuşan bi arkadaş karşıma çıksa bana böyle boş şeyler söylese ve aşağılar şekilde konuşsa ben çoktan sunucumdan banlar geçerdim. satıcının iade etmesine gerek bile yok konuda da veled falan yazmış. satıcı saygısını korumuş ve hiçbir şey yazmamış. burda iade gerektirecek bir şey göremiyorum ben. 425 lirasını çok düşünen bir arkadaşsa ben veririm parasını uzasın forumdan :D saat fotoğrafı falan atmış bide

böyle kararlar verecekseniz bu kararların foruma katkısını geç zararı olur böyle saçma iş mi olur bide iade etmek zorunda bırakmışsınız adamı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
böyle kararlar verecekseniz bu kararların foruma katkısını geç zararı olur böyle saçma iş mi olur bide iade etmek zorunda bırakmışsınız adamı
boyle nerde nasil konusacaigini bilmeyen alicilar yuzunden forumda yeni satici goremiyoruz, @CentralWare saygini koruduğun icin cok takdir ediyorum seni.

@oQeF bu üslupla konuşan bi arkadaş karşıma çıksa bana böyle boş şeyler söylese ve aşağılar şekilde konuşsa ben çoktan sunucumdan banlar geçerdim. satıcının iade etmesine gerek bile yok konuda da veled falan yazmış. satıcı saygısını korumuş ve hiçbir şey yazmamış. burda iade gerektirecek bir şey göremiyorum ben. 425 lirasını çok düşünen bir arkadaşsa ben veririm parasını uzasın forumdan :D saat fotoğrafı falan atmış bide
Burada mevzu konuşma tarzı değil, orası beni ilgilendirmiyor. Burada verilen sözün tutulmaması. Satış gerçekleşmeden önce format atmadan banını kaldıramayız demesi yeterliydi. Ancak satıcı alıntımda eklediğim cümleyi kurmuş. Ve sattığı spooferda cleaner bulunmuyor. Yani format atmasını isteyecekse bu cümleyi kurmamalıydı. İşlem format atmaya gittiyse kendi söylesiği gibi müşteriye iade geçmesi gerekir.

Eğer 3 yıldır aktif olarak bulunduğum yönetimimden ve ekibimizden rahatsızsanız sizde başvuru yaparak ekibe katılabilir, değişiklik istediğiniz yerleri oylamaya sunabilirsiniz.

Burada mevzu konuşma tarzı değil, orası beni ilgilendirmiyor. Burada verilen sözün tutulmaması. Satış gerçekleşmeden önce format atmadan banını kaldıramayız demesi yeterliydi. Ancak satıcı alıntımda eklediğim cümleyi kurmuş. Ve sattığı spooferda cleaner bulunmuyor. Yani format atmasını isteyecekse bu cümleyi kurmamalıydı. İşlem format atmaya gittiyse kendi söylesiği gibi müşteriye iade geçmesi gerekir.
U3t1Mw6EmTX.png
Hocam arkadaş bana ilk yazdıgında format attım dedi bende zaten sadece clenerden olmuyacağını biliyordum format attım dediği için bu uygulamayı kullandım

Discord sunucumda bir arkadaş 5 ay önce hatred ile bir tatsız olayını anlattı hatred arkadaşa bypass veriyor hile ile ama arkadaş banının olduğunu söylüyor ve tabikide banı kalkmıyor sonra hatred arkadaşa küfürler ediyor bütün hakaretleri edip sunucudan banlıyor ve bu konuda hatred haklı çıkıyor forumdada konusu var gerçtekten anlamadım.

Arkadaşın serialleri değişmiştir spoofer çalışmıştır bunu kendiside dedi belki bizim atladığım birşey vardır ondan dolayı valoranta banınıda kalkmıştır eğer valorantı yükleyip ekran görüntüsü atarsa ve hala kalkmamışsa iadesini geçecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt