saat gosterme (üstünlük belirtisi)
denyoya bak
boyle nerde nasil konusacaigini bilmeyen alicilar yuzunden forumda yeni satici goremiyoruz, @CentralWare saygini koruduğun icin cok takdir ediyorum seni.böyle kararlar verecekseniz bu kararların foruma katkısını geç zararı olur böyle saçma iş mi olur bide iade etmek zorunda bırakmışsınız adamı
Burada mevzu konuşma tarzı değil, orası beni ilgilendirmiyor. Burada verilen sözün tutulmaması. Satış gerçekleşmeden önce format atmadan banını kaldıramayız demesi yeterliydi. Ancak satıcı alıntımda eklediğim cümleyi kurmuş. Ve sattığı spooferda cleaner bulunmuyor. Yani format atmasını isteyecekse bu cümleyi kurmamalıydı. İşlem format atmaya gittiyse kendi söylesiği gibi müşteriye iade geçmesi gerekir.@oQeF bu üslupla konuşan bi arkadaş karşıma çıksa bana böyle boş şeyler söylese ve aşağılar şekilde konuşsa ben çoktan sunucumdan banlar geçerdim. satıcının iade etmesine gerek bile yok konuda da veled falan yazmış. satıcı saygısını korumuş ve hiçbir şey yazmamış. burda iade gerektirecek bir şey göremiyorum ben. 425 lirasını çok düşünen bir arkadaşsa ben veririm parasını uzasın forumdan saat fotoğrafı falan atmış bide
Eğer 3 yıldır aktif olarak bulunduğum yönetimimden ve ekibimizden rahatsızsanız sizde başvuru yaparak ekibe katılabilir, değişiklik istediğiniz yerleri oylamaya sunabilirsiniz.böyle kararlar verecekseniz bu kararların foruma katkısını geç zararı olur böyle saçma iş mi olur bide iade etmek zorunda bırakmışsınız adamı
Burada mevzu konuşma tarzı değil, orası beni ilgilendirmiyor. Burada verilen sözün tutulmaması. Satış gerçekleşmeden önce format atmadan banını kaldıramayız demesi yeterliydi. Ancak satıcı alıntımda eklediğim cümleyi kurmuş. Ve sattığı spooferda cleaner bulunmuyor. Yani format atmasını isteyecekse bu cümleyi kurmamalıydı. İşlem format atmaya gittiyse kendi söylesiği gibi müşteriye iade geçmesi gerekir.
Burada mevzu konuşma tarzı değil, orası beni ilgilendirmiyor. Burada verilen sözün tutulmaması. Satış gerçekleşmeden önce format atmadan banını kaldıramayız demesi yeterliydi. Ancak satıcı alıntımda eklediğim cümleyi kurmuş. Ve sattığı spooferda cleaner bulunmuyor. Yani format atmasını isteyecekse bu cümleyi kurmamalıydı. İşlem format atmaya gittiyse kendi söylesiği gibi müşteriye iade geçmesi gerekir.