Çözüldü CentralWare Ticarette Sahtekarlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ben sadece ben şansını denemek için verdim spooferi 100 liraya yakında indirim yaptım arkadaşa ne desek yapmam diyor ve ben ona rağmen arkadaşa tamam şöyle deniyelim olur belki diyerek yardımcı olmaya çalıştım fakat o konu açtı.
Anladım böyle durumlar elbet ki yaşanabilir. Herşeyden önce müşteriye ürünü satın almadan nelerin gerektiğini, nelerin yapılacağını veyahut olabileceğini gösterebilecek bir belge hazırlamanı şiddetle tavsiye ederim. Sen nasıl yapıyorsun dersen örnek;

wPh0yNa.png

Müşteri tüm bilgileri inceleyip onayladıktan sonra ürünü satın almalıdır. Ve talimat listesindeki tüm adımlara şartı şartına uymalıdır.

Anladım böyle durumlar elbet ki yaşanabilir. Herşeyden önce müşteriye ürünü satın almadan nelerin gerektiğini, nelerin yapılacağını veyahut olabileceğini gösterebilecek bir belge hazırlamanı şiddetle tavsiye ederim. Sen nasıl yapıyorsun dersen örnek;

wPh0yNa.png

Müşteri tüm bilgileri inceleyip onayladıktan sonra ürünü satın almalıdır. Ve talimat listesindeki tüm adımlara şartı şartına uymalıdır.
Müşteriyi yarımcı olmak amaçlı yeni gelen müşterilerimize anlatıyoruz nasıl bir işlem yapılacagını fakat bazı arkadaşlarımın revo ile valorantı kaldırıp spoof işleminden sonra açıldıgını gördüm arkadaşa bende denemek amaçlı eğer olmasa iadesini geçicegim dememe rağmen bana hakaret edip burda konu açtı ondan dolayı tek amacım yardımcı olmak banını kaldırmaktı fakat arkadaş hiç oralı olmadı ve kullandığı ürünün nasıl bir yazılım oldugunu bilmesini isterim.

Fakat gerçekten haklısınız bu devirde iyi niyet diye birşey kalmamış dediginiz gibi artık öyle yapıcam

Attıgım kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum boş yere kelime kalabalığı yapmışsın ama karşında bilgisiz bir insan yok bunada dikkat et. Senin gibileri paramla satın alırım ben
Gerçekten saygımı bozmak istemiyorum.

bilgisayarında yüklü olan virüs programı alakalı değil windows11 özelliği daha bunu bile bilmiyorsun :)

Disk değişmemiş diye bir kelime bile yazmadın :)

herneyse konuyu uzatmıyorum sadakam olsun 400 tl cik :)

Attıgım kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum boş yere kelime kalabalığı yapmışsın ama karşında bilgisiz bir insan yok bunada dikkat et. Senin gibileri paramla satın alırım ben
cebindeki 5 kurus parayla kimseye boşa hava atma dostum, adam sana gerektiğince yardım etmeye çalışmış ürün çalışmazsa da iade yapacagını söylüyor zaten, satıcının hiçbir dediğini yapmayıp konu açıp birde üstüne böyle üstten konuşman yanlış.

Revo ile kaldırıp valoyu spoof atıp tekrar yüklerseniz hiçbir şekilde kalkmaz ban hocam aklınızda bulunsun + win 11 özellikle 24h2 driver kabul etmiyor ve serialleri değişitrmez ama elinizden geleni yapmışsınız eğerki ilk başta format atacağını belirttiyseniz bir suçunuzu göremiyorum burada

Konudan alakasız saat resmi atmak ne aw akgshşjaksgşsajgkşlsag

Konudan bağımsız spoof işlemi için yapılması gereken bazı işlemler vardır bunları saymak gerekirse; svm, ftpm, sb, hvci, anti-virus. bu yazdıklarımın hepsi kapalı olması gerekir, bazı ürünlerde değişiklik gösterebilir. gördüğüm kadarıyla müşteri windows 11 kullanıyor veya kullanmakta ısrar ediyor. w11 işletim sisteminde vulnable driver yükleyip işleme almak imkansıza yakındır. garanti bir şekilde mavi ekran yersiniz. burada tekrardan gördüğüm kadarıyla müşterinin kutuplaşmış bazı düşünceleri mevcut. satıcının iade politikasına göre hareket edilip karar verilmeli.
tam yazmaya geldiğim şeyi yazmışsın ağzına sağlık

Müşteriyi yarımcı olmak amaçlı yeni gelen müşterilerimize anlatıyoruz nasıl bir işlem yapılacagını fakat bazı arkadaşlarımın revo ile valorantı kaldırıp spoof işleminden sonra açıldıgını gördüm arkadaşa bende denemek amaçlı eğer olmasa iadesini geçicegim dememe rağmen bana hakaret edip burda konu açtı ondan dolayı tek amacım yardımcı olmak banını kaldırmaktı fakat arkadaş hiç oralı olmadı ve kullandığı ürünün nasıl bir yazılım oldugunu bilmesini isterim.
Sizin hatanız içinde cleaner bulunmayan spooferin format atmadan ban kaldırma ihtimalinin olduğunu düşünmeniz.
Revoyla valorant kaldırıp serial değiştirerek ban kaldırmak 2021den kalma bir şey. Üzgünüm ama burada sözünü tutmayan satıcıdır.

Çünkü müşteri size format atmak istemediğini bu sebepten ötürü çalışmazsa iade alıp alamayacağını sormuş ve sizde çalışmazsa iade edilir demişsiniz.
Ancak müşteri format atmak zorunda kalmış, banı kalkmış dahi olsa yanıltmış oluyorsunuz.

Ürün ücretini 24 saat içerisinde alıcıya iade etmezseniz yaptırımla sonuçlanacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Eva
Sizin hatanız içinde cleaner bulunmayan spooferin format atmadan ban kaldırma ihtimalinin olduğunu düşünmeniz.
Revoyla valorant kaldırıp serial değiştirerek ban kaldırmak 2021den kalma bir şey. Üzgünüm ama burada sözünü tutmayan satıcıdır.

Çünkü müşteri size format atmak istemediğini bu sebepten ötürü çalışmazsa iade alıp alamayacağını sormuş ve sizde çalışmazsa iade edilir demişsiniz.
Ancak müşteri format atmak zorunda kalmış, banı kalkmış dahi olsa yanıltmış oluyorsunuz.

Ürün ücretini 24 saat içerisinde alıcıya iade etmezseniz yaptırımla sonuçlanacaksınız.
bu adama boşuna

İsveç Çakısı​

demiyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt