çalışan spoofer lazım

sammynispyder

Platinum Üye
İletişim
spoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
varmi calisan

Piyasa kötülük le alakası yok azcık araştırmasını bilen insan banını çok rahat free yoldan açar araştırmayı bilmiyorlar kilitli anakartlar ve laptoplar hariç onlar driverlı spooferlara yönelsinler
Tamam dostum evet ilk önce papatya çayı öneririm ama sana komple tarlayı soksak fark etmez gibi :cryangry:ben zaten açabiliyorum kendi banımı her ankartda maalesef manuel olmuyor arkadaş satılık istiyor yani driverli bende piyasanın kötü olduğunu ve alamamasini önerdim

Tamam dostum evet ilk önce papatya çayı öneririm ama sana komple tarlayı soksak fark etmez gibi :cryangry:ben zaten açabiliyorum kendi banımı her ankartda maalesef manuel olmuyor arkadaş satılık istiyor yani driverli bende piyasanın kötü olduğunu ve alamamasini önerdim
Papatya çayı ne alaka anlamadım 🤣🤣 senin deliğe sokalim bradar bana değil bizde açabiliyoruz onu belirttim zaten yazdığım cevapda da

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt