çalışan spoofer lazım

sammynispyder

Platinum Üye
İletişim
spoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur

spoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur
valo için spoofer internal bypassı çok ucuza satıyorum free arıyorsan yardımcı olamam aylık 4kya spoof bypass hile sağlıyorum discord.gg/gswarena gel ticket aç bilgi verelim

O kadar araştırdım AMIDEWİN methodu calısmıyor dediler Hxd hex editör ile perm banı açtım 2 . gündeyim 16 tane maç attım ban felan yok yemin ederim işe yaradı 2 tane farklı method daha kullandım afuwin ile de bios modladım up/down felan hiç yapmadım

O kadar araştırdım AMIDEWİN methodu calısmıyor dediler Hxd hex editör ile perm banı açtım 2 . gündeyim 16 tane maç attım ban felan yok yemin ederim işe yaradı 2 tane farklı method daha kullandım afuwin ile de bios modladım up/down felan hiç yapmadım
Bu methodlar çalışıyor zaten amidewn kim çalışmıyor dediyse iyi sallamış 🤣

Bu methodlar çalışıyor zaten amidewn kim çalışmıyor dediyse iyi sallamış 🤣
kanka bilmiyorum forumda herkes fix demiş çok araştırdım denemekten zarar gelmez dedim çünkü en son 2021 de yaptıgımızda işe yarıyordu ama 2026 da tpm olayı felan gelmiş ben uzak kaldım biraz bu işlere dedim fix diyor herkes herhalde tpm geldiği için yemiştir dedim tpm nin nasıl çalıştıgını biliyorum çünkü hxd editöden özellikle cpu serialide değiştirdim afuwin ile modlu biosu çaktım w10 21h1 derken vallaha işe yaradı artık kafam rahat bir şekilde hile kullanabilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt