sammynispyder
Platinum Üye
- İletişim

spoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur
İşlemci ve anakartını soyle bide kaç diskin varspoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur
2 disk amd asusİşlemci ve anakartını soyle bide kaç diskin var
yok la çalışıoy
Asus ise sıkıntı Asus da çalışan driver spoof atman gerekiyr veya efi spoofer atman gerekiyor public DT driverları boşuna deneme git adam akıllı bir yerden driver spoof al2 disk amd asus
çalışmadı bende
valo için spoofer internal bypassı çok ucuza satıyorum free arıyorsan yardımcı olamam aylık 4kya spoof bypass hile sağlıyorum discord.gg/gswarena gel ticket aç bilgi verelimspoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur
Bu methodlar çalışıyor zaten amidewn kim çalışmıyor dediyse iyi sallamışO kadar araştırdım AMIDEWİN methodu calısmıyor dediler Hxd hex editör ile perm banı açtım 2 . gündeyim 16 tane maç attım ban felan yok yemin ederim işe yaradı 2 tane farklı method daha kullandım afuwin ile de bios modladım up/down felan hiç yapmadım
kanka bilmiyorum forumda herkes fix demiş çok araştırdım denemekten zarar gelmez dedim çünkü en son 2021 de yaptıgımızda işe yarıyordu ama 2026 da tpm olayı felan gelmiş ben uzak kaldım biraz bu işlere dedim fix diyor herkes herhalde tpm geldiği için yemiştir dedim tpm nin nasıl çalıştıgını biliyorum çünkü hxd editöden özellikle cpu serialide değiştirdim afuwin ile modlu biosu çaktım w10 21h1 derken vallaha işe yaradı artık kafam rahat bir şekilde hile kullanabilirimBu methodlar çalışıyor zaten amidewn kim çalışmıyor dediyse iyi sallamış![]()
Anakartın ne reisimspoofer var mı bios up attım şimdi 2.0 olmadı flexin 1.6 bulamadım atabilcek varsa iyi olur