Open Source C++ OTO PID ALMA OPEN SOURCE

koxp21 hala benim arşivde duruyor ya , ben seni de kesin tanıyorumdur %100 eminim ama hiç karıştırmayalım şimdi sakin hayatlarımıza devam edelim :D

wcout bir alışkanlık kardeşim benim , önceden hocalar okullarda wcoutu sıklıkla kullanırdı , sonra namespace ekini kullanmaya başladılar ama kernel projelerde sıkıntı çıkartmaya başladı tekrardan wcout'a dönüldü eski toprak mağra adamı yazılımcılara sorman lazım, sizin nesilin şu an chat gpt ile haşır neşir olması çok güzel bir durum bence çok faydalı bir şey ama önünüze gelen insanların projelerine rasgele baltalamak için chat gpt bu gibi yorumlar yazmamalısınız yaşınıza veriyorum sorun değil.
Hocam namespace ne alaka? cout da wcout da std de zaten.

eyw valla bende öyle ben saldım ya eskisi gibi değil artık zevk vermiyor :D benim gözümde biteli çok oldu ya bizim jenerasyon komple saldı usko privbotcular hariç ya server sahibi oldular ya başka sektöre yöneldiler :D rise nin kaymağını yiyiyorlar şuanda :D kaymağın dibini sıyırınca haberimiz olur :D
aktay ve devil yıllardır şov yapıyorlar ya adamlar benim yaptığım salaklığı yapmadılar koxptanda deli gibi para kazanıyorduk hepimiz bu işte daha fazla para var biz kendimiz koxp yazıyorsak anti cheat yapalım daha çok kazanırız dediler .d ben şimdi girmek istiyorum aynı sektöre çok mu geç kaldım acaba diye düşünüyorum bir yandan düzenimi bozmak istemiyorum biraz yanlış kariyer planı yapmışız neyse burayı çok meşgul etmek istemiyorum tanıştığıma çok memnun oldum hocam başka bir konuda görüşmek üzere iyi geceler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt