dontasktoask
Uzman Üye
- İletişim
Güzel proje eline sağlık <3
malum forum bana hayatımı kazandırdı , nickimi vermiyim ama malum forumdan buglarla dupelerle milyonlar alan tayfada ben de varım artık o kulvarda sessiziz dupeler buglar fixlendikten sonra paylaşırdık sansasyon olurdu kaç sene öncesi, ntt game bize özel toplantı ayarlayıp zamanın parasıyla bebekte 1-2 dadire teklif etmişti tüm coderlara kimse kabul etmedi, şimdi çoluk çocuğun ağzına meze olursun işte chat gpt bu diyeözlenen günler bütün ko cular aynı yoldan geçti malum forum mabedimizdi hani sonunda org olan
rica ederim <3Güzel proje eline sağlık <3
kıbrıs toplantısında varmıydın yoksa sende osmanın anlattığımalum forum bana hayatımı kazandırdı , nickimi vermiyim ama malum forumdan buglarla dupelerle milyonlar alan tayfada ben de varım artık o kulvarda sessiziz dupeler buglar fixlendikten sonra paylaşırdık sansasyon olurdu kaç sene öncesi, ntt game bize özel toplantı ayarlayıp zamanın parasıyla bebekte 1-2 dadire teklif etmişti tüm coderlara kimse kabul etmedi, şimdi çoluk çocuğun ağzına meze olursun işte chat gpt bu diye
rica ederim <3
hocam bunu herkes bilmez sen nerden biliyorsun o konuları .dkıbrıs toplantısında varmıydın yoksa sende osmanın anlattığı
boşuna mabed demiyoruz o ekipte olmasamda bende o işlerin içindeydim serfi ile birlikteydim bende koxp21 dehocam bunu herkes bilmez sen nerden biliyorsun o konuları .d
Hocam bir problem oluşturmuyor dediğim gibi daha düşük seviyeli apilerde kullanılabilir. Ayrıca wide cout kullandığınız için chatgpt yazdığını düşündüm.kernel çalışan antilerde user mode çalışan işlemler yapmıyorum kendi projelerimde yapılmasını da tavsiye etmiyorum bu benim fikrim , az önce forumda bir konuda bir proje hakkında keşke PID adresini de otomatik alsaydı gibi bir yorum gördüm ona istinaden bunu paylaştım bu kodları 2014 yılındaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsoacs adlı bir anti cheatte çalışırken yazmıştım biz Y kuşağının chat gpt partisine yetişemedik malesef bizim zamanımızda microsoft gpt vardı ona soramıyordun ama arayınca belanı bile bulabilirdin .
koxp21 hala benim arşivde duruyor ya , ben seni de kesin tanıyorumdur %100 eminim ama hiç karıştırmayalım şimdi sakin hayatlarımıza devam edelimboşuna mabed demiyoruz o ekipte olmasamda bende o işlerin içindeydim serfi ile birlikteydim bende koxp21 de
wcout bir alışkanlık kardeşim benim , önceden hocalar okullarda wcoutu sıklıkla kullanırdı , sonra namespace ekini kullanmaya başladılar ama kernel projelerde sıkıntı çıkartmaya başladı tekrardan wcout'a dönüldü eski toprak mağra adamı yazılımcılara sorman lazım, sizin nesilin şu an chat gpt ile haşır neşir olması çok güzel bir durum bence çok faydalı bir şey ama önünüze gelen insanların projelerine rasgele baltalamak için chat gpt bu gibi yorumlar yazmamalısınız yaşınıza veriyorum sorun değil.Hocam bir problem oluşturmuyor dediğim gibi daha düşük seviyeli apilerde kullanılabilir. Ayrıca wide cout kullandığınız için chatgpt yazdığını düşündüm.
aynen ben nostalji olsun diye geçen bir pvp servere uyarlayıp kullandıydım birkez daha hayran kaldım her incelediğimde yeni şeyler öğreniyorum hala daha yani vb6 nın limitleri ancak bu kadar zorlanabilirdikoxp21 hala benim arşivde duruyor ya , ben seni de kesin tanıyorumdur %100 eminim ama hiç karıştırmayalım şimdi sakin hayatlarımıza devam edelim
gerçekten çok haklısınız vb 6.0 ile neler yaptı insanlar keşke devam etseydiniz şimdi tencerenin dibini sıyırıyoruz o sektörde ama bitmiyor , çok mutlu oldum burada karşılaştığımıza hocam teşekkür ederim tekrardanaynen ben nostalji olsun diye geçen bir pvp servere uyarlayıp kullandıydım birkez daha hayran kaldım her incelediğimde yeni şeyler öğreniyorum hala daha yani vb6 nın limitleri ancak bu kadar zorlanabilirdi
eyw valla bende öyle ben saldım ya eskisi gibi değil artık zevk vermiyor benim gözümde biteli çok oldu ya bizim jenerasyon komple saldı usko privbotcular hariç ya server sahibi oldular ya başka sektöre yöneldiler rise nin kaymağını yiyiyorlar şuanda kaymağın dibini sıyırınca haberimiz olurgerçekten çok haklısınız vb 6.0 ile neler yaptı insanlar keşke devam etseydiniz şimdi tencerenin dibini sıyırıyoruz o sektörde ama bitmiyor , çok mutlu oldum burada karşılaştığımıza hocam teşekkür ederim tekrardan