C# Obfuscator Versus

?

• VMProtect

Oy: 23 69.7%
  • .NET Reactor

Oy: 10 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    33
anladım işini görücekse sen bilirsin ama auth sağlam değilse uygulamanda kullanıcağın koruma hiç bir işe yaramaz.
auth sağlam değilse ne demek? authu nasıl sağlamlaştırırım ki? koruma sağlam değilse auth hiçbir işe yaramaz mı demek istedin?

auth sağlam değilse ne demek? authu nasıl sağlamlaştırırım ki? koruma sağlam değilse auth hiçbir işe yaramaz mı demek istedin?
auth projesini indir mantığını anla hem auth hem koruma 2side sağlam olsunki daha güvenli olsun yani auth patlarsa koruma birşeye yaramaz koruma patlarsa auth bir işe yaramaz

dedi monkevm'nin sahibi.
ve stack konusunda senden iyisi yoktur eddy toolarını kullanarak ortaya bir jit çıkarmışsın cawk modunun üstüne kullanıyorsun ve gizliyemediğin yerleride stackliyorsun .net üzerinde bir jit yazacak yeteneğin bile yok gelip burda millete laf anlatıyorsun.

ve ayrıca jit stabil değil umarım bir gün jit nedir öğrenir ve gerçek bir jit yazarsın bunun için reactor ve agiledotnete bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

iyi forumlar 😊
Ben monkevm nin sahibi değilim dostum :)

2 senedir KoiVM modlayıp OneVM pasteleyen birinin birisini aptal yerine koyması komik olurdu :D
benim modumu incele onevmle alakası yok veya herhangi bir koivm moduylada alakası yok ve 2 senedir aralıksız koivmi modlamadım o 2 senede toplasan üzerinde max 2 ay çalışmışımdır hatta ilk paylaştığım sürümde orjinal koivm kullandım. ve evet eddy pasteleyen birinin aptal yerine konulmaması komik olurdu :D

benim modumu incele onevmle alakası yok veya herhangi bir koivm moduylada alakası yok ve 2 senedir aralıksız koivmi modlamadım o 2 senede toplasan üzerinde max 2 ay çalışmışımdır hatta ilk paylaştığım sürümde orjinal koivm kullandım. ve evet eddy pasteleyen birinin aptal yerine konulmaması komik olurdu :D
Doğrudur kardeşim de, niye üstüne alındın ki sen?
Benim sana cevap verdiğimi nereden çıkardın?
Ben sadece aptal'ı aptal yerine koyuyordum.

Doğrudur kardeşim de, niye üstüne alındın ki sen?
Benim sana cevap verdiğimi nereden çıkardın?
Ben sadece aptal'ı aptal yerine koyuyordum.
ss.png

Medeni medeni tartışmak yerine neden birbirinize hakaret ediyorsunuz anlam veremiyorum

Tartışmayı devam ettirirseniz müdahale etmek zorunda kalacağım iyi forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt