C# Obfuscator Versus

?

• VMProtect

Oy: 23 69.7%
  • .NET Reactor

Oy: 10 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    33
VMP'nin kötü olduğunu söylediğini belirtmedim zaten, kolay unpack yediğini söylemen üzerine cevap verdim, ki öyle değil. Kaldı ki devirter'i yazan eleman (eshelon) 3.5 sürümü için yazdı, ve aynı durum StrongVM için de geçerli değil mi? OldRod'u kullanmayı bilen ve hakkını veren biri veyahut VMP'yi devirt edebilen biri StrongVM'yi de devirt edebilir.

"bunda anti tamper yok" demişsin, demek istediğim bir obfuscator'de confuser ex'ten 7-8 senelik bir anti tamper'in olması hiçbir şey ifade etmeyecektir.

Özel build olayı hakkında eğer programını hakkıyla korumak istiyorsa parasını verip koruyacak, kimse babasının hayrına obfuscator yazmıyor, kaldı ki StrongVM için de para ödemeyecek miydi?

Bu arada VMProtect de kurcalamaya karşı korumaya sahip.

Ayrıca kabul etsen de etmesen de StrongVM, YeetVM, OneVM, MamoVM, bilmemneVM özünde hiçbiri iyi modlar değil, en basit nedenleri transformları allak bullak edip konu hakkında hiçbir şey bilmeden değiştirmek, Runtime'ı VMProtect ile korumak gibi örnekler bunlardan bazıları.
hepsinin tek ortak özelliği bunca yıl geçmesine rağmen hiçbirinin orjinal KoiVM'den iyi olamaması.

Kimseye saldırırcasına cevap vermiyorum, neden eleştirileri saldırı olarak algılıyorsun?

Eazfuscator.
başlıktaki vmp sürümü için unpack ve devirt videosu anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az

başlıktaki vmp sürümü için unpack ve devirt videosu anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az

IMG_20230308_223723_232.jpg

Aynen, saz falan ondan 😁

IMG_20230308_223723_232.jpg

Aynen, saz falan ondan 😁
videodaki gerçek veya değil bişey değiştirmez bu ssin videonun sahte olduğunu kantlamadığı gibi yazdıklarımı okuyan ve senin verdiğin cevapları okuyan biri anlıcaktır durumu. hani o saz ve onun kalın kısmı varya o kısım dahil olmak üzere kendi üzerinde kullanırsın diye anca yeter anlamayana (ŞeytanEmojisi) :D

videodaki gerçek veya değil bişey değiştirmez bu ssin videonun sahte olduğunu kantlamadığı gibi yazdıklarımı okuyan ve senin verdiğin cevapları okuyan biri anlıcaktır durumu. hani o saz ve onun kalın kısmı varya o kısım dahil olmak üzere kendi üzerinde kullanırsın diye anca yeter anlamayana (ŞeytanEmojisi) :D
Ya birader hala mı videoyu savunuyorsun yahu :D
Videodaki dosyaların değiştirme tarihlerine bak biraz incele videoyu, işin içinde malum kişi olunca hemen atliyorsunuz doğrudur diye. Basbaya sc4m kaldı ki kimseye zararı dokunmayan kendi halinde adamın biri de kimseye boş yere iftira falan da atmaz, yoldan geçen adamın teki de değil zaten elektro.

Ya birader hala mı videoyu savunuyorsun yahu :D
Videodaki dosyaların değiştirme tarihlerine bak biraz incele videoyu, işin içinde malum kişi olunca hemen atliyorsunuz doğrudur diye. Basbaya sc4m kaldı ki kimseye zararı dokunmayan kendi halinde adamın biri de kimseye boş yere iftira falan da atmaz, yoldan geçen adamın teki de değil zaten elektro.
kimmiş bu malum kişi ben ne malum kişiyi tanıyom nede elektroyu tanıyom elektronun ismini duymuştum sadece. o yüzeden video gerçek veya sahte diyemem veya attığın ss gerçek veya sahte diyemem attığın ss doğru olsa bile ssin içeriğinin gerçekliği sahte veya gerçek diyemem videonun sahte olması bişey değiştirmez zaten indir vmp 3.5 i indir vmp 3.6 yı 2 sininde vmini incele aralarında derin bir farklılık olmadığını anlarsın konuyu farklı yerlere çekmeyi bırak

Bence attığın korumanın ne olduğunu gizleyebilmen attığın koruma kadar önemli korumanın ne olduğunu algılayamayan biri eğer işinde çok usta değilse en azından zaman kaybına uğrayacaktır 2. Olarakda bu zamana kadar reactorler d4dot mod aldıkça kırılmaya mahkumlar pek önermiyorum :)

Bence attığın korumanın ne olduğunu gizleyebilmen attığın koruma kadar önemli korumanın ne olduğunu algılayamayan biri eğer işinde çok usta değilse en azından zaman kaybına uğrayacaktır 2. Olarakda bu zamana kadar reactorler d4dot mod aldıkça kırılmaya mahkumlar pek önermiyorum :)
sence hangisi daha iyidir. ikisinden birini söyler misin?

dedi monkevm'nin sahibi.
ve stack konusunda senden iyisi yoktur eddy toolarını kullanarak ortaya bir jit çıkarmışsın cawk modunun üstüne kullanıyorsun ve gizliyemediğin yerleride stackliyorsun .net üzerinde bir jit yazacak yeteneğin bile yok gelip burda millete laf anlatıyorsun.

ve ayrıca jit stabil değil umarım bir gün jit nedir öğrenir ve gerçek bir jit yazarsın bunun için reactor ve agiledotnete bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

iyi forumlar 😊

dedi monkevm'nin sahibi.
ve stack konusunda senden iyisi yoktur eddy toolarını kullanarak ortaya bir jit çıkarmışsın cawk modunun üstüne kullanıyorsun ve gizliyemediğin yerleride stackliyorsun .net üzerinde bir jit yazacak yeteneğin bile yok gelip burda millete laf anlatıyorsun.

ve ayrıca jit stabil değil umarım bir gün jit nedir öğrenir ve gerçek bir jit yazarsın bunun için reactor ve agiledotnete bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

iyi forumlar 😊
Kim varsa eddy toolları deyip ağlanıyor zaten, o eddy toolları orjinalinde çalışıyor mu doğru düzgün bak bakalım :D foruma bile bana cevap vermek için katılmış ve kuvvetle muhtemel yan hesap olan bir şahsı ciddiye almamayı tercih ediyorum. Kim olduğunu da kestirebiliyorum zaten az çok. "JIT stabil değil hüü" diye sızlanmaya devam. Ayrıca CawkVM modu dışında 1:1 VM ile de uğraşıyorum, bu kadar tecrübeli isen son konuma göz atıp devirt edilmiş dosyayla birlikte üzerine yorumunu katıp bizimle paylaşabilirsin sayın reverser :D
Ayrıca sana göre stack veya değil, koiVM modu yapmaktan daha özgün olduğuna eminim, kafanı yorma.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt