ByUndefinedX
Silver Üye
başlıktaki vmp sürümü için unpack ve devirt videosu anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan azVMP'nin kötü olduğunu söylediğini belirtmedim zaten, kolay unpack yediğini söylemen üzerine cevap verdim, ki öyle değil. Kaldı ki devirter'i yazan eleman (eshelon) 3.5 sürümü için yazdı, ve aynı durum StrongVM için de geçerli değil mi? OldRod'u kullanmayı bilen ve hakkını veren biri veyahut VMP'yi devirt edebilen biri StrongVM'yi de devirt edebilir.
"bunda anti tamper yok" demişsin, demek istediğim bir obfuscator'de confuser ex'ten 7-8 senelik bir anti tamper'in olması hiçbir şey ifade etmeyecektir.
Özel build olayı hakkında eğer programını hakkıyla korumak istiyorsa parasını verip koruyacak, kimse babasının hayrına obfuscator yazmıyor, kaldı ki StrongVM için de para ödemeyecek miydi?
Bu arada VMProtect de kurcalamaya karşı korumaya sahip.
Ayrıca kabul etsen de etmesen de StrongVM, YeetVM, OneVM, MamoVM, bilmemneVM özünde hiçbiri iyi modlar değil, en basit nedenleri transformları allak bullak edip konu hakkında hiçbir şey bilmeden değiştirmek, Runtime'ı VMProtect ile korumak gibi örnekler bunlardan bazıları.
hepsinin tek ortak özelliği bunca yıl geçmesine rağmen hiçbirinin orjinal KoiVM'den iyi olamaması.
Kimseye saldırırcasına cevap vermiyorum, neden eleştirileri saldırı olarak algılıyorsun?
Eazfuscator.