c++ developer aranıyor

ne kiskancligi yapacagim tam olarak kendisi 13 yasinda bir renamer velet bunu kendisi inkar mi ediyor? sanmam.Yapistirdigim dosya sourcenizden cikan buildin test haliydi fakat `rat` olarak tanimlamanida cahilligine veriyorum.On odeme almiyorum cunku once bitiriyorum sonrasinda proje begenilir ise odemeyi alip teslim sagliyorum boylelikle iki taraf icinde guven saglaniyor.Unutmamakta fayda var masaustunde grabber dosyalari olan ben degil sensin aldigin kayitlara baka baka bir seyler basarirsin umarim.
éhmet daha fazla "Profesyonel Satıcı" Kimliğini koruyamadı.

loaderının tek iyi tarafı obf i ? içindeki korumalar leş. ismini ve görünüşünü havalı yapınca güzel olsaydı keşke..

loaderının tek iyi tarafı obf i ? içindeki korumalar leş. ismini ve görünüşünü havalı yapınca güzel olsaydı keşke..
loaderimda isim ve gorunuse onem vermem icinde ki korumalari aktif konumdan kontrol edebilirsin bir sonra ki yorumundan once yorum yapacagin seyi incele konusmak icin konusma.

loaderimda isim ve gorunuse onem vermem icinde ki korumalari aktif konumdan kontrol edebilirsin bir sonra ki yorumundan once yorum yapacagin seyi incele konusmak icin konusma.
Ahmetin c++ projelerini seviyorum görünüş olarak bana hitap ediyor ve garip bi şekilde kırılmıyor. Normal seviye biri kıramasa bile üst seviyeler illaki kırabilecektir ama şuan alacaksan bence ahmetden almalısın. Eğer ahmetden almak istemiyorum diyorsan discorduma istek atarsın ve hallederiz iyi günler.

dc:xannyreal

hile nin exe sini loadere entegre edilecek giriş yapılırsa seçenek olacak seçeneği seçince verdiğimiz exeyi açacak kapanıncada kapatıp silecek exeyi
bu durumda loaderin hiçbir etkisi kalmıyor ki sizin exenizi açtığı yerde zaten exenizin konumu patlamış oluyor ve loader ne kadar korunaklı olursa olsun önemli olan sizin kendi exenizi ne kadar koruduğunuz konusuna dönüşüyor kendi exenizin srcsini loaderi yapan arkadaşa vericekmisiniz bunuda koru diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt