c++ developer aranıyor

hile nin exe sini loadere entegre edilecek giriş yapılırsa seçenek olacak seçeneği seçince verdiğimiz exeyi açacak kapanıncada kapatıp silecek exeyi
uygun bir fiyata tamamen key sistemiyle beraber yapabilirim kaynak kodlarınıda veririm geliştirmek isterseniz

konsol veya gui li yapabilirim

exenizin kaynağı varsa ikisini birleştirebilirim loader keyi exeye aktarır exe kontrolden geçirir daha güvenli olur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
uygun bir fiyata tamamen key sistemiyle beraber yapabilirim kaynak kodlarınıda veririm geliştirmek isterseniz

exenizin kaynağı varsa ikisini birleştirebilirim loader keyi exeye aktarır exe kontrolden geçirir daha güvenli olur
lets make helti bigmek

kisiler ile iletisime gecip istekleri dogrultusunda projelerini hazirliyorum kimsenin buildleyeceginiz open-source loaderlara dolarlar odeyesi yok teklifleriniz icin tesekkurler.

hile nin exe sini loadere entegre edilecek giriş yapılırsa seçenek olacak seçeneği seçince verdiğimiz exeyi açacak kapanıncada kapatıp silecek exeyi
kanka loaderın içindeki korumalar hariç obfuscate işlemini size bırakarak yapabilirim. zaten loaderım tam da bu işi görüyor açtığı şeyi kapatınca siliyor bir tek exenizi entegre etmek gerekicek.

kanka loaderın içindeki korumalar hariç obfuscate işlemini size bırakarak yapabilirim. zaten loaderım tam da bu işi görüyor açtığı şeyi kapatınca siliyor bir tek exenizi entegre etmek gerekicek.
discorddan ulaşabilirsin bana

kisilerin projesi ile olan baglantimi kestim pastelerinizi satip dolarlarinizi kazanabilirsiniz.

kisilerin projesi ile olan baglantimi kestim pastelerinizi satip dolarlarinizi kazanabilirsiniz.
öncelikle yaptığın şey çok saçma adını duyurmak için loader parayla veya birşekilde yapmak diyorsun bu şekilde hiçbirşey duyuramazsın onuda geçtim ben forumu kapatmayabilirim ve bunun senin ile alakası yok orada unturned hilesine loader yaptıracağım sen fivem onlarda unturned yapacaktı çok kıskançlık yapıyorsun onuda geçtim paramı alamadım diyorsun paranı direkt olarak vereceğimizi söyledik sen kabul etmedin ön ödeme almıyorum dedin bizde tamam dedik teslim etmezsen etmeyebilirsin sana kalmış ancak olayın seninle alakası yok onuda geçtim milletin infosu neden veriyorsun dinlemeden direkt engellemişsin yoksa böyle muhabbet olmazdı birde rat atıyorsun sanırım pc ye bağlandın ve pc ye indirdiğin şeyleri vds de açtık hiç birşey olmadı sanırsam ratı buildlerken anti vm açtın fazla birşey olmaz umarım ban da yersin sourceyi veya exeyi yayabilirsin yaymak gibi bir çaban varsa
image.png
image.png

olur discorddan ulaşabilirsin

ne kiskancligi yapacagim tam olarak kendisi 13 yasinda bir renamer velet bunu kendisi inkar mi ediyor? sanmam.Yapistirdigim dosya sourcenizden cikan buildin test haliydi fakat `rat` olarak tanimlamanida cahilligine veriyorum.On odeme almiyorum cunku once bitiriyorum sonrasinda proje begenilir ise odemeyi alip teslim sagliyorum boylelikle iki taraf icinde guven saglaniyor.Unutmamakta fayda var masaustunde grabber dosyalari olan ben degil sensin aldigin kayitlara baka baka bir seyler basarirsin umarim.

ne kiskancligi yapacagim tam olarak kendisi 13 yasinda bir renamer velet bunu kendisi inkar mi ediyor? sanmam.Yapistirdigim dosya sourcenizden cikan buildin test haliydi fakat `rat` olarak tanimlamanida cahilligine veriyorum.On odeme almiyorum cunku once bitiriyorum sonrasinda proje begenilir ise odemeyi alip teslim sagliyorum boylelikle iki taraf icinde guven saglaniyor.Unutmamakta fayda var masaustunde grabber dosyalari olan ben degil sensin aldigin kayitlara baka baka bir seyler basarirsin umarim.
grabber mı :D içinede baksaydın keşke 13 yaşında diyorsun renamer kendin keyauth kavgalıyım skyproject kavgalıyım diyorsun tek diyeceğim türemesin kolay gelsin bol kazanamayışlar.

grabber mı :D içinede baksaydın keşke 13 yaşında diyorsun renamer kendin keyauth kavgalıyım skyproject kavgalıyım diyorsun tek diyeceğim türemesin kolay gelsin bol kazanamayışlar.
tureme mi? bana bu lafi soyleyecek son insanlardansin maalesef icine zaten baktim blank-grabber idi bir seyden haberi olmayan bilgisiz insan.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt