acrombequit
Silver Üye
- İletişim
c++ developer aranıyor fivem external loader yaptırılacak veya varsa elinde olan satın alınacaktır
hileylemi beraber yoksa sadece loader mic++ developer aranıyor fivem external loader yaptırılacak veya varsa elinde olan satın alınacaktır
sizi zaten ekledim kabul ederseniz iletişimde olalımhttps://cheatglobal.com/konu/c-protected-console-loader-protect-your-software.60911/
Discord uzerinden projenin detaylarini aktarin.
donus yapildi.sizi zaten ekledim kabul ederseniz iletişimde olalım
hile nin exe sini loadere entegre edilecek giriş yapılırsa seçenek olacak seçeneği seçince verdiğimiz exeyi açacak kapanıncada kapatıp silecek exeyihileylemi beraber yoksa sadece loader mi
ben reverser degilimlan low r7flex okadar reverse engineeringle ugrasıyorsun piyasada yoksun lan yazık sana tranqilo,python reverse hakkındada birsey bilmiyorsun foruma ayda bir ugra emoji at anca cokus time.
sırt sırta ayt çözüyoruz vakit olusmuyor maalesef piyasada olmayalan low r7flex okadar reverse engineeringle ugrasıyorsun piyasada yoksun lan yazık sana tranqilo,python reverse hakkındada birsey bilmiyorsun foruma ayda bir ugra emoji at anca cokus time.
reverser değilim deyip reverser tagı olan tek insan