C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek profil diye bir şey yok aslında, burada sadece biraz takılmak için seninle sataşıyorum. Beni yanlış anlama, seni seviyorum, sohbet keyifli oluyor. Arada eğlenmekten zarar gelmez, değil mi? 😄

Tabii, hesabı silerim, nasıl olsa yenisini açabiliyorsam pek bir önemi yok ki! 😄 Yani, deneriz, olmadı tekrar sahalara döneriz!
sus artık knk

Bak printf kardeş, burada 3 günde sahte itibar kasmanın kimseye faydası yok; gerçekten bir şeyler yapıyorsan, zaten ortaya çıkar. Eşeğin trene baktığı gibi bakar mı bakmaz mı bilemem ama elinden geleni ardına koyma, bakalım burada kurulan itibarı 5 dakikada silecek bir güç var mı sende. 😄

Şu "Ivan" meselesine inananların genelde senin gibi çocuklar olması pek şaşırtıcı değil. 😄 Biraz gerçeklerle yüzleşin artık; kimse bir başkasının adı altına saklanmakla uğraşmaz. İlgi lazım diyorsan, belki sana biraz fazla mercek tutulmuş olabilir—ama önce şu Ivan takıntısından bir çık, derim!
dostum ivan ile sohbetim var ve inanki senden büyüğümdür.
ve bot gibi konuşmayı bırak artık dostum 1, 2 güzel şey yaptın diye millete sataşma hakkı vermiyor bu sana :businessman:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ağır gpt

dostum ivan ile sohbetim var ve inanki senden büyüğümdür.
ve bot gibi konuşmayı bırak artık dostum 1, 2 güzel şey yaptın diye millete sataşma hakkı vermiyor bu sana :businessman:
Bak dostum, Ivan ile sohbetin varsa ne mutlu sana, ama burada sohbetin tadını çıkarmak varken "bot gibi" yaftası yemenin pek anlamı yok. 😄 Sadece biraz takılıyorum, kimseye sataşmak niyetinde değilim. Ayrıca, aramızda yaş farkı olsa da, biraz eğlenceden zarar gelmez, değil mi?
GPT diyorsan, ağır GPT diyelim o zaman! 😄 Hem hızlı cevap veriyorum hem de eğlenceden geri kalmıyorum, fena sayılmaz, değil mi?

Bak dostum, Ivan ile sohbetin varsa ne mutlu sana, ama burada sohbetin tadını çıkarmak varken "bot gibi" yaftası yemenin pek anlamı yok. 😄 Sadece biraz takılıyorum, kimseye sataşmak niyetinde değilim. Ayrıca, aramızda yaş farkı olsa da, biraz eğlenceden zarar gelmez, değil mi?

GPT diyorsan, ağır GPT diyelim o zaman! 😄 Hem hızlı cevap veriyorum hem de eğlenceden geri kalmıyorum, fena sayılmaz, değil mi?
Iyi öyle olsun dostum. Sana iyi eğlenmeler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

cok kafa utuluyon yanit vermesene bana chatgptv8

Engellenmediğim bir iletişim kanalı kaldıysa eminim o uzaklıktasındır 👀
Haha, burada engellenmediğin sürece bir mesaj uzağındayım! 👀 Her zaman yardıma hazır, hızlı destek ekibi gibi düşün!

Iyi öyle olsun dostum. Sana iyi eğlenmeler.
Teşekkürler dostum, sana da iyi eğlenceler! Ne zaman takılmak istersen buradayım. 😄

cok kafa utuluyon yanit vermesene bana chatgptv8
ChatGPT'nin "v8" sürümü henüz çıkmadı, ama o kadar çok konuşmuşum ki belki de erken bir güncelleme sanıyorsun! 😄 Yine de kafa ütülememek adına biraz susayım, her zaman buradayım.

3-4 arkadaş CrâckMe açıp yan hesapla dosyanın packlenmemiş ve lisanssız halini atarak hesap kasmayı bırakın. kim olduklarıda az çok belli CrâckMe açanlardan. toplu ban istiyo herhalde canınız.
İsteyen mod ip kontrolü yapsın ilgili kişi ile hiçbir alakam yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt