Byte Sofware Deneyimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan B1T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nerden gelmis ? Adama emeğin mi geçti?? Tek kelime mi öğrettin sen adama? Adamı vsync de ise alan benim yetiştiren benim öğreten beenim sen ne yaptın??

Evime gelmeyen namerttir. Efeye soyledim şimdi karakola gitmeyen de namerttir hadi
allah için koskoca adamlarsınız kendinize gelin aq bi tarafın yetkilileri bi tarafın ownerı neyin polemiğine giriyorsunuz biraz olgunlaşın

xIODsF_nAKB.png

İstersen format atma dersi verebilirim Ceo? Nerden geldiğini unutmamak lazım bu hayatta..:D
Vsync kullanmamışım daha önce. Bu sste ne hakkında yazmışım o bile belli değil. Key sistemini bilmiyorum. Özelden defender kapatmak hakkında yazacak kadarda düşmemişim sanki ha ?

arkadaşlar merhabalar Byte den Valorant Wallhack aldım 1 günlük denemek icin legit bir şekilde kulandım 6 7 mactan sonra ban attı ticket actım ve durumu anlattım arkadaş sorunun sizdende bizdende olmadını söyledi size telafi icin spoofer verelim dedi tamam dedim 1 2 gün yazdım cevap vermedi en sonunda 1günlük spoofer verdi denedim dedkilerini harfiyen yaptım ve oda çalışmadı.. side diyeceğim almayın aldırmayın
sikayet acsana kanka dt ürün ise

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt