Byte Sofware Deneyimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan B1T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne garip bir hayat... Kimin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Byte ile sorun yaşadığımızda discord sunucularında bana küfür ederek byte'i savunuyordun. Tonlarca küfür etmiştin bize. Forumda bile küfür ederek laf atıyordun bize. Ne olduda fikirlerin değişti?
O konuda hepinizden özür dilerim bunun nasıl bir madam oldugunu geç anladım :)

Byte açıkçası dürüstlükten falan bahsediyordu bu bana hiç gerçekçi gelmemişti zaten açılan şikayet konularında sürekli dt diye geçiyordu dikkatli incelerseniz bu adam dolandırıcının önde gidenlerinden biri.

arkadaşlar merhabalar Byte den Valorant Wallhack aldım 1 günlük denemek icin legit bir şekilde kulandım 6 7 mactan sonra ban attı ticket actım ve durumu anlattım arkadaş sorunun sizdende bizdende olmadını söyledi size telafi icin spoofer verelim dedi tamam dedim 1 2 gün yazdım cevap vermedi en sonunda 1günlük spoofer verdi denedim dedkilerini harfiyen yaptım ve oda çalışmadı.. side diyeceğim almayın aldırmayın
byte software eskiden forumda olup banlanıp ismini byte olarak değiştiren ucuz ürün ayağına dt ürün satan dallamanın tekidir.

Gerekli kanıtlar ve SS Ler sen banlanmadan önce dreamfancy ve l3g e gönderilmişti o yüzden scofield banlanmisti :) tekrar buraya atıp hesabımı riske atmayacagim senin kaybedecegin bir şey yok nasıl olsa banlandin hem de dolandiriciliktan.sabahtan beri fake hesaplardan beni kendine kufrettirip banlatmaya çalıştığının farkındayım hadi isine. Kemiğini koydum kapının önüne acıkınca yersin
tek cg hesabım bu daha oncede hiç cg hesabı açmadım senin gibi boş adamlarla dolu olduğu için yalan dünyada yaşamayı bırak ve ss gönder göndermezsen ben evine bişeyler gondericem

Ziyaaaa Ziyaaaaaaa

image.png

xIODsF_nAKB.png

İstersen format atma dersi verebilirim Ceo? Nerden geldiğini unutmamak lazım bu hayatta..:D

ve sende geldiğin yeri unutma
Benim yetkili başvurumda 6 ay önce bilgim yok öğrenmeye geliyorum yazıyor dostum zaten? İstersen onun da ssini atayım sana :D Ne olduğunu bilmek ayrı, Hiç bir şey olmayıp kendinin bir şey bildiğini sanmak ayrı..

Son düzenleme:

ve sende geldiğin yeri unutma
Nerden gelmis ? Adama emeğin mi geçti?? Tek kelime mi öğrettin sen adama? Adamı vsync de ise alan benim yetiştiren benim öğreten beenim sen ne yaptın??

Evime gelmeyen namerttir. Efeye soyledim şimdi karakola gitmeyen de namerttir hadi

Nerden gelmis ? Adama emeğin mi geçti?? Tek kelime mi öğrettin sen adama? Adamı vsync de ise alan benim yetiştiren benim öğreten beenim sen ne yaptın??

Evime gelmeyen namerttir. Efeye soyledim şimdi karakola gitmeyen de namerttir hadi
sen kimi ne yetiştiriyorsun ayyaş daha kendi ailene bakamıyorsun karını kızını dövüyorsun hayal dunyasında yaşıyan bir varoşsun sana abi dedim saygı duydun geldin bana yanlış yaptın
bu hayatta hiç bir vasfın yok yalandan ibaret söylediğin herşey yalan eğer 1 kanıt gönderirsen bana soyle yukarda dediklerinle ilgili bir şey dediğimi BAK SANA ŞUNU DİYORUM ANILMA UNİX YAZIP SOKAKTA GEZİP VİDEO ATMMASSAM O evladıyım Ama atmazsan seni bu piyasadan silicem 1 saatin var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt