Reklam ByPass Private LoLScript💎Apex💎 Rust💎Rainbow💎CS2 Kernel💎💎Dayz💎Tarkov EFT💎PUBG💎ALL PC Spoofer🏆UNDETECTED CHEATS✔️🏆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 saat önce aldım artık discorddan ticketime bakarmısınız dm den de yazıdm ne ne ticketlarıma döndünüz ne de dm cevaplarıma

Uzun zamandır bu denli yorum yapmamıştım 1 günlük lol keyi satın alayim dedim yarım günü ticketta geçti bu kadar dandik bir sistem olamaz bu adamlardan lol sc si alanın aklı yoktur varsa da kullanmıyordur.
bende aldım 4 saattir dönüş yok

alıcaktım ama yorumları görünce vazgeçtim

spoofer yanında mı geliyor yoksa extra ücret mi

Yaklaşık olarak 22-23 gündür Lol için kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse adc haricindeki diğer çarlarda oynanmıyor. Çünkü skilleri açıp kapatma, config olayı yok. Gereksiz yere attığınız 1 yetenek üst liglerde otomatik olarak ölmenize neden oluyor. Ki kapatamadığınızdan bol bol yapıyor bu olayı. C ile harass diyecekler hemen minyon canı azken minyona dönüyor bu da kaç kez kill kaçırmama neden oldu sayamıyorum bile. Bazı adc karakterlerde de aşırı kötü durumda. Harass moddayken tüm manayı bitiriyor. Kombo modda ise elinde ne var ne yok sallıyor. Satın alacaksanız bunu göz önünde bulundurun.

Şu hayatta bitmeyen tek şey lol scriptleri kardeş. İyi satışlar.

LoL için banlatıyormu main hesapta kullanılırmı vanguardda sıkıntı oluyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt