Reklam ByPass Private LoLScript💎Apex💎 Rust💎Rainbow💎CS2 Kernel💎💎Dayz💎Tarkov EFT💎PUBG💎ALL PC Spoofer🏆UNDETECTED CHEATS✔️🏆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan piyasada banlatmayan lol sc yok LS'sinden BGX'ine sizinki nasıl safe hocam var mı bir kanıt vs. safe olduğuna dair denemeyi düşünüyorum

sadece ud olsun ve performans aramıyorum derseniz alabilirsiniz onun harici bir sorun olduğunda yalnızsınız tavsiye etmiyorum

kullandığım süreler udydi genelde 1 hafta falan alıyorum şuan yama bekleniyor ne zaman geleceğine dair bilgi yok ama kalkıp main çarda da tavsiye etmem hiç bir scyi

main çarda zaten açılmaz da en azından 1-2 hafta ud gidiyorsa denicem önerir misin o açıdan

main çarda zaten açılmaz da en azından 1-2 hafta ud gidiyorsa denicem önerir misin o açıdan
geçen yıl 2-3 hafta kullandığımda ud ve kefil olurdum güncel durumundan haberim yok 1 hafta aldım bittiğinde haber veririm unutmazsam eğer bir de şuan alma bakımda

ama şöyle söyleyim sana bak priv hile için bütçe ayıramıyorsan ls veya kendine özel sınırlı kontenjan bir şey kullanamayacaksan başka çaren yok ud olarak %90ını kullandım piyasadakilerin performansları yüksek rage olanlar kesin ban yediriyor kimi 1-2 gün kimi 3-5 gün kimi 1 ay ama hepsinde yiyorsun bunda yemeyen hesabım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt