Bullseye Sc4m Project Kurdish Loader

ne yorum kasmışsınız 21 sayfa oku oku bitmedi be özetle trojenli mi yoksa kullanayım mı hadi bir de bunu yanıtlayın hep beraber :d

ne yorum kasmışsınız 21 sayfa oku oku bitmedi be özetle trojenli mi yoksa kullanayım mı hadi bir de bunu yanıtlayın hep beraber :d
Dene ve gör trojanli olsa bu kadar tutmazlardı konuyu çöpe atarlardı diye düsünüyorum ama cok garip bir şekilde konu çöpe gitmiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
21 sayfa okuyamicam ozet gecicek varmi
nova bullseyeden panel almak , bullseye novayı scamlemek nova bu duruma
imgbin_clash-royale-free-gems-anger-youtube-game-png.png
olmak , nova 7k para ödemek , nova loaderı cracker arkadaşına atmak , cracker arkadaşı loaderı kırmak nova forumda loaderı paylaşmak (arkadaşı loaderı düzgün kıramamak)

kankaa kaç saat oldu bee kimse acıklama yapmıyor cıkıp sen yapsana ben Bullseye’den yanayım 😏

casi sen anlarsin rat mi değil mi kokusundan bi kokla bakayim su urlyi
dalga geçiyom :(

kankaa kaç saat oldu bee kimse acıklama yapmıyor cıkıp sen yapsana ben Bullseye’den yanayım 😏

casi sen anlarsin rat mi değil mi kokusundan bi kokla bakayim su urlyi
ya virus yok ama fudlamks olabilir sorun asıl hilenin çalışmamasi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt