Dene ve gör trojanli olsa bu kadar tutmazlardı konuyu çöpe atarlardı diye düsünüyorum ama cok garip bir şekilde konu çöpe gitmiyorne yorum kasmışsınız 21 sayfa oku oku bitmedi be özetle trojenli mi yoksa kullanayım mı hadi bir de bunu yanıtlayın hep beraber :d
formda onaylanmayan hiçbişeyi indirme zor değilne yorum kasmışsınız 21 sayfa oku oku bitmedi be özetle trojenli mi yoksa kullanayım mı hadi bir de bunu yanıtlayın hep beraber :d
vmprotect kankaa ne virüsüDene ve gör trojanli olsa bu kadar tutmazlardı konuyu çöpe atarlardı diye düsünüyorum ama cok garip bir şekilde konu çöpe gitmiyor
vmprotech* ve konuda çalışıyor tagi yokformda onaylanmayan hiçbişeyi indirme zor değil
vmprotect kankaa ne virüsü
nova bullseyeden panel almak , bullseye novayı scamlemek nova bu duruma21 sayfa okuyamicam ozet gecicek varmi
kankaa kaç saat oldu bee kimse acıklama yapmıyor cıkıp sen yapsana ben Bullseye’den yanayımformda onaylanmayan hiçbişeyi indirme zor değil
vmprotect kankaa ne virüsü
casi sen anlarsin rat mi değil mi kokusundan bi kokla bakayim su urlyivmprotech* ve konuda çalışıyor tagi yok
dalga geçiyomkankaa kaç saat oldu bee kimse acıklama yapmıyor cıkıp sen yapsana ben Bullseye’den yanayım
casi sen anlarsin rat mi değil mi kokusundan bi kokla bakayim su urlyi
Uzman üyeler bu günler icin var Execdalga geçiyom
ya virus yok ama fudlamks olabilir sorun asıl hilenin çalışmamasikankaa kaç saat oldu bee kimse acıklama yapmıyor cıkıp sen yapsana ben Bullseye’den yanayım
casi sen anlarsin rat mi değil mi kokusundan bi kokla bakayim su urlyi
Bu nova harbi çok sıkıntılı bir gençya virus yok ama fudlamks olabilir sorun asıl hilenin çalışmamasi