Bu loaderi ne kadara kırarsınız? (bedavada olur)

Hocam saolasın valla olan bu kadar yaparsanda sevinirim

Diğer 100 dolar 200 dolar diyen arkadaşlar yapıp kanıtlarsa 100 dolarda var sıkıntı değil
Hocam siz kırsanız nasıl olur :D
@DOLAYANADAM

Niyeyse buna çok güldüm :D Ha LoadLibrary ha SetWindowsHookEx kullanmışsın, algılamak istediğinde yapman gerekenler aynı arada bir fark yok. Windows API'sinden (+usermode) nasıl bir beklentin var anlamadım O,o

$50 gibi fiyatlar Reverse/Crâck işleri için bir bütçe bile kabul edilmez maalesef :/
Ama müsait bir zamanda bakarsam buraya yazmış olurum, şuanda projelerle ilgileniyorum.
bende sana çok gülüyorum kebapçı dostum, profil fotoğrafından çıkarımı çoktan yaptım bile. LoadLibrary ile SetWindowsHookEx arasında çok far var, valorant gibi sağlam anti-cheate sahip oyunlar LoadLibrary işlevini kolayca algılayabiliyor bu yüzden SetWindowsHookEx kullanılıyor. LoadLibrary düz dinamik bağlantı kitaplığı. İkisinin arasından dağlar kadar fark var.

bende sana çok gülüyorum kebapçı dostum, profil fotoğrafından çıkarımı çoktan yaptım bile. LoadLibrary ile SetWindowsHookEx arasında çok far var, valorant gibi sağlam anti-cheate sahip oyunlar LoadLibrary işlevini kolayca algılayabiliyor bu yüzden SetWindowsHookEx kullanılıyor. LoadLibrary düz dinamik bağlantı kitaplığı. İkisinin arasından dağlar kadar fark var.
Anlıyorum. Bu aptal yorumun için teşekkürler. Yazdığımı tekrar oku cahil cühela. Konu bu iki işlevin algılanması için yapılması gerekenin aynı olduğu (cuz Windows API).
algılamak istediğinde yapman gerekenler aynı arada bir fark yok
Açıklama 1: (LoadLibrary)
Maymun internal hile açmak istemek
Maymunun dll injectlemesi gerekmek
Maymun LoadLibrary kullanmak
Maymun API Call yaptığı için popişine banı yemek
Maymun üzgün

Açıklama 2: (SetWindowsHookEx)
Maymun SetWindowsHookEx kullanmak
Maymun API Call yaptığı için popişcağızına tekrar banı yemek
Maymun üzgün

Maymun muz istiyor
knhe53l.png

@LOLSHAN Hocam yanlış anlamayın kimseye dilendiğim yok bakma şansınız olur mu?

Kim vanguard için swhex kullansın ki ya providerin 1/1000 iyi bir certi vardır yada RWX abuseliyodur, başka bir açıklaması yok pek :icheckwait:

Anlıyorum. Bu aptal yorumun için teşekkürler. Yazdığımı tekrar oku cahil cühela. Konu bu iki işlevin algılanması için yapılması gerekenin aynı olduğu (cuz Windows API).

Maymun üzgün

Maymun üzgün

Maymun muz istiyor
knhe53l.png
başından beri aynı şeyleri konuşuyoruz zaten 1337'ci türk kardeşim, kafanı kaldırda yazdıklarımı sende bidaha oku konuyu uzatma.

Maymun üzgün

Maymun üzgün

Maymun muz istiyor
knhe53l.png
SetWindowsHookEx kullanman ban yemenin asıl sebebi değil nasıl kullandığına bağlı şuanlık çoğu anticheat de engelli değil o yüzden SetWindowsHookEx değil ban yemenin sebebi injectorun bir parçası tespit edilmiştir. eac için konuşuyorum. genel yapısıyla tespit edilmemiş bir injectorle SetWindowsHookEx kullanıp ban yemeyebilirsin ama şuanlık. neden hala bir önlem almadıklarını anlamıyorm.

• Beğen
Tepkiler: ily
kafanı kaldırda yazdıklarımı sende bidaha oku konuyu uzatma.
LoadLibrary ile SetWindowsHookEx arasında çok far var, valorant gibi sağlam anti-cheate sahip oyunlar LoadLibrary işlevini kolayca algılayabiliyor bu yüzden SetWindowsHookEx kullanılıyor. LoadLibrary düz dinamik bağlantı kitaplığı. İkisinin arasından dağlar kadar fark var.
Baya aynı :D
SetWindowsHookEx kullanman ban yemenin asıl sebebi değil nasıl kullandığına bağlı şuanlık çoğu anticheat de engelli değil
Nasıl kullandığının önemi yok, yapabileceklerin sınırlı ve belki (Usermode API) ile en fazla shellcode deneyebilirsin. Bunların yanında p2c için kullanıyorsan zaten delay bandan başka bir işe yaramaz. API engelli değil demek DT değil anlamına gelmiyor. Dll Inject oldu diye UD olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Kernel AC'leri geçtim Usermode AC olan VAC için bile DT.
genel yapısıyla tespit edilmemiş bir injectorle SetWindowsHookEx kullanıp ban yemeyebilirsin ama şuanlık
?????

Baya aynı :D

Nasıl kullandığının önemi yok, yapabileceklerin sınırlı ve belki (Usermode API) ile en fazla shellcode deneyebilirsin. Bunların yanında p2c için kullanıyorsan zaten delay bandan başka bir işe yaramaz. API engelli değil demek DT değil anlamına gelmiyor. Dll Inject oldu diye UD olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Kernel AC'leri geçtim Usermode AC olan VAC için bile DT.

?????
sana dediğim herşeyi kanıtlayabilirim ancak gerek yok dediğim şeyi uygulayarak kendine kanıtlayabilicek bilgiye sahip gibisin. oyüzden benimle tartışma kendin dene ve gör. apexde

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt