Bu terimi sana kim öğretti bilmiyorum canımın içi ama düşündüğün çok yanlış, "external hile ile bypass atmak kolay". Bu bypass işi oyundan oyuna değişiyor, robloxda byfronu atlamak için external kullanılıyor çünkü bir dll dosyasında ne kadar kaliteli lisans olursa olsun oyuna bunu inject ettiğinde byfron bunu farkediyor, injectorlerdede aynı şekilde SetWindowsHookEx ile bile dll inject edemiyorsun.external hile ile bypass atmak kolay zaten kanka hatta bypass bile denmez bence
Ne yazıkki, synapse x adlı şirket roblox ile anlaşıp tüm exploiterlere ters köşe yaptı.2019 da jjsploit synapse x falan kullanıyoduk onlar çalışmıyo mu artık
synapse niye öyle birşey yaptıkiBu terimi sana kim öğretti bilmiyorum canımın içi ama düşündüğün çok yanlış, "external hile ile bypass atmak kolay". Bu bypass işi oyundan oyuna değişiyor, robloxda byfronu atlamak için external kullanılıyor çünkü bir dll dosyasında ne kadar kaliteli lisans olursa olsun oyuna bunu inject ettiğinde byfron bunu farkediyor, injectorlerdede aynı şekilde SetWindowsHookEx ile bile dll inject edemiyorsun.
Ne yazıkki, synapse x adlı şirket roblox ile anlaşıp tüm exploiterlere ters köşe yaptı.
Niyeyse buna çok güldüm Ha LoadLibrary ha SetWindowsHookEx kullanmışsın, algılamak istediğinde yapman gerekenler aynı arada bir fark yok. Windows API'sinden (+usermode) nasıl bir beklentin var anlamadım O,oSetWindowsHookEx ile bile dll inject edemiyorsun.
$50 gibi fiyatlar Reverse/Crâck işleri için bir bütçe bile kabul edilmez maalesef :/Hocam 50 dolarım var
Crekleyebilen olmadı değil kimsenin umrunda değil keyauth kullanıyor isteseler 2dk kırarlar ztnHocam 50 dolarım var
Genel olarak bitti hala devam edenler valorant hilelerinden fazla kazanıyor forumda crackleyebilen olmadı şuanda bunu
xRiper canını yerim
Yapan olmaz yine sanırım allaha emanet arkadaşlar
Hocam bi pm bakarmisinCrekleyebilen olmadı değil kimsenin umrunda değil keyauth kullanıyor isteseler 2dk kırarlar ztn
Çok saçma bir düşünce labir insan neden roblox oynayıp üstüne birde hilesini kullanır ki
ya annesi babası çalışan ve gereken aile ilgisi göremeyen çocukların toplandığı bir oyun olarak görüyorum ben. 8-9 yaşındaki çocukların yeri bence bir sanal ortam olmamalıÇok saçma bir düşünce la