Bu loaderi ne kadara kırarsınız? (bedavada olur)

2019 da jjsploit synapse x falan kullanıyoduk onlar çalışmıyo mu artık

• Beğen
Tepkiler: ily
external hile ile bypass atmak kolay zaten kanka :D hatta bypass bile denmez bence
Bu terimi sana kim öğretti bilmiyorum canımın içi ama düşündüğün çok yanlış, "external hile ile bypass atmak kolay". Bu bypass işi oyundan oyuna değişiyor, robloxda byfronu atlamak için external kullanılıyor çünkü bir dll dosyasında ne kadar kaliteli lisans olursa olsun oyuna bunu inject ettiğinde byfron bunu farkediyor, injectorlerdede aynı şekilde SetWindowsHookEx ile bile dll inject edemiyorsun.
2019 da jjsploit synapse x falan kullanıyoduk onlar çalışmıyo mu artık
Ne yazıkki, synapse x adlı şirket roblox ile anlaşıp tüm exploiterlere ters köşe yaptı.

• Super
Tepkiler: eac
Bu terimi sana kim öğretti bilmiyorum canımın içi ama düşündüğün çok yanlış, "external hile ile bypass atmak kolay". Bu bypass işi oyundan oyuna değişiyor, robloxda byfronu atlamak için external kullanılıyor çünkü bir dll dosyasında ne kadar kaliteli lisans olursa olsun oyuna bunu inject ettiğinde byfron bunu farkediyor, injectorlerdede aynı şekilde SetWindowsHookEx ile bile dll inject edemiyorsun.

Ne yazıkki, synapse x adlı şirket roblox ile anlaşıp tüm exploiterlere ters köşe yaptı.
synapse niye öyle birşey yaptıki

SetWindowsHookEx ile bile dll inject edemiyorsun.
Niyeyse buna çok güldüm :D Ha LoadLibrary ha SetWindowsHookEx kullanmışsın, algılamak istediğinde yapman gerekenler aynı arada bir fark yok. Windows API'sinden (+usermode) nasıl bir beklentin var anlamadım O,o
Hocam 50 dolarım var
$50 gibi fiyatlar Reverse/Crâck işleri için bir bütçe bile kabul edilmez maalesef :/
Ama müsait bir zamanda bakarsam buraya yazmış olurum, şuanda projelerle ilgileniyorum.

Hocam 50 dolarım var
Genel olarak bitti hala devam edenler valorant hilelerinden fazla kazanıyor forumda crackleyebilen olmadı şuanda bunu
xRiper canını yerim
Yapan olmaz yine sanırım allaha emanet arkadaşlar
Crekleyebilen olmadı değil kimsenin umrunda değil keyauth kullanıyor 😐 isteseler 2dk kırarlar ztn

bir insan neden roblox oynayıp üstüne birde hilesini kullanır ki :D

Çok saçma bir düşünce la
ya annesi babası çalışan ve gereken aile ilgisi göremeyen çocukların toplandığı bir oyun olarak görüyorum ben. 8-9 yaşındaki çocukların yeri bence bir sanal ortam olmamalı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt