Brutality Valorant Crâcked By LOLSHAN (ChatGPT Paste)

Kardeşim anana sövmem için şu şekil darlıyorsun beni
6cdlcq4.png
anasını crackliycem az kaldı diyorsundur içinden :D

abi naptık ki adam gibi sana anlatıyoz biz fazla bilmiyoz ki karsımıza hep hileci gelmesinden bıktık bizde senden yardım istiyoz başımızın üstünde yerin var abim kusura bakma
external hile bekle çünkü forumda birçok hile cracklendi ama hiçbiri işe yaramıyor bilmeyenler için elinize sağlık deyip geç şuan free hile yok denecek kadar az

external hile bekle çünkü forumda birçok hile cracklendi ama hiçbiri işe yaramıyor bilmeyenler için elinize sağlık deyip geç şuan free hile yok denecek kadar az
kardeşim free hile düşsün de oynayalım diye bekleyen birileri varsa bu çok üzücü eğer sen de onlardan biriysen bu daha da üzücü sizin ayıla bayıla oynayacağınız ud olan hileler bırakın paralı olmayı direkt private zaten paran olsa da çok zor elde edeceğiniz şeyler o yüzden en azından valorant adına bu tür şeyler kovalamayı salın yani bu crackler zaten satıcıların ne mal olduğunu görün diye yapılan şeyler indirilip oynansın diye değil

t
kardeşim free hile düşsün de oynayalım diye bekleyen birileri varsa bu çok üzücü eğer sen de onlardan biriysen bu daha da üzücü sizin ayıla bayıla oynayacağınız ud olan hileler bırakın paralı olmayı direkt private zaten paran olsa da çok zor elde edeceğiniz şeyler o yüzden en azından valorant adına bu tür şeyler kovalamayı salın yani bu crackler zaten satıcıların ne mal olduğunu görün diye yapılan şeyler indirilip oynansın diye değil
abi bunu bana anlattıgın için teşekkür ederim. kralsın abim

derleyip kullanabilirsiniz yazıyorlar ya hani onu diyorum

derleyip kullanabilirsiniz yazıyorlar ya hani onu diyorum
kardeşim sen ve senin gibi düşünen insanlar için konuşuyorum, siz vanguard'a milyonlarca dolar yatırım yapan riot gamesi enayi mi sanıyorsunuz? public satılan hileler bile ne kadar ud olursa olsun bikaç ay zor dayanırken sen buraya open source olarak paylaşılmış bişeyi nasıl derleyip tekrar kullanabileceğini düşünürsün? yurtdışında selfcode yapıp bu işlerle ciddi uğraşan insanlar aptal mı binlerce kişiye satmak varken 20 kişilik slotlarla private olarak satarak gelirini ciddi miktarda düşürüyor? biraz kafanızı toplayıp mantıklı düşünmeye davet ediyorum hepinizi

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt