Brutality Valorant Crâcked By LOLSHAN (ChatGPT Paste)

Abi Aruino Nerden İndirebiliriz acaba birde bende bi sıkıntı var Refresh ve Exit yazıyor ortada da Please Plug in Arduino yazıyor Nasıl nerden indirebilirim Arduino Yada nasıl calıstırabilirim Rİca etsem link varsa atabilir misin. ^^
Crâck Date ~ 29.07.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ ChatGPT/UnknownCheats/Github (Pasted)
Protectors ~ Themida + Crypto Obfuscator [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi] : Cloud Sistemi [Artık local]

rtm71v7.png

/
NOT(Opsiyonel): Font' u manuel kurmanız gerekiyor, onu bile yapamamış..

@Brutality ile NinjaWare tamamen aynı @R1NGZ3R0 @TOYSPEEK rus taklidi yaparak kandırmaya çalışıyorlar yazık :D
Auth sistemleri NinjaWare ile tamamen aynı
url' den post alıyor ve zeki kardeşim PixelBot' u sisteme bağlamış.. 0 iq ( verileri sunucudan alıyor)
Tabi bu veriler ama gördüğüm için decryptlemek basit.
Ve sonrasında patchledim Tabi kontrol daha vardı onları da hallettim
from
Capture methodunda ise özel bir şey yok dümdüz Windows apisi kullanıyor..
özelliği de pasted
Sonuç olarak Crâcked ve asla kullanmanızı veya para verip almanızı tavsiye etmem :D

Gelişmek için exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
/

Kullanım Videosu: (Teşekkürler enayi @R1NGZ3R0)

Font u nasıl kurcaz abi

Son düzenleme:
Abi Aruino Nerden İndirebiliriz acaba birde bende bi sıkıntı var Refresh ve Exit yazıyor ortada da Please Plug in Arduino yazıyor Nasıl nerden indirebilirim Arduino Yada nasıl calıstırabilirim Rİca etsem link varsa atabilir misin. ^^

Font u nasıl kurcaz abi
ve neyle kurcaz

üst düzey korumaları yokmuydu diyenler her yazıya bakmayım aq deneyin varmı yokmu

Font u nasıl kurcaz abi
.ttf uzantılı dosyayı C:\Windows\Fonts klasörüne atman yeterli olacaktır.

Ayrıca Arduino bir cihaz olduğu için "Plug in Arduino" yazıyor. Satın alıp bilgisayarına bağlaman gerekli.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt