Tamam dc ye geldim 10 dakika sonra yayına katılıyorum.windows sürümü sorunlu olabilir. şuan discordda arkadaş yayında cgnin gelip bakabilirsiniz. aio ve diğer micrososft uygulamalarını kurun
Tamam dc ye geldim 10 dakika sonra yayına katılıyorum.windows sürümü sorunlu olabilir. şuan discordda arkadaş yayında cgnin gelip bakabilirsiniz. aio ve diğer micrososft uygulamalarını kurun
Arkadaşının spooferi sağlam değildir. Bu kadar hızlı ban atamaz 20-25 maç atanlar var legit konu paylaşılalı 1 saat oldu 1 maç bile atamaz bu süredeEdit : arkadaşım denedi hileyi ban yedi bilginiz olsun g hub kurmadan denedik ondan oldugunu sanmıyorum
Ban yemek istemiyorsan kullanma.Reis kusura bakma saçma olabilir sorduğum soru ama 3parti program kullanıyoruz bunu göze alaraktan soruyorum ban yeme ihtimali vardır illaki ama hiç yiyen oldu mu
Tabiki var. 30 maç legit oynarsan götürüyor diyenler var biz win11 olduğumuz için kullanamıyoruz. fakat gün geçtikçe bu ban ratesi dahada düşecektir.Reis kusura bakma saçma olabilir sorduğum soru ama 3parti program kullanıyoruz bunu göze alaraktan soruyorum ban yeme ihtimali vardır illaki ama hiç yiyen oldu mu
Key için yalvarmıyorum tatlım bana geliyor zatenİşte gerçek baltalama böyle oluyor boş. onun keyi için yalvarma gel ben veririm
keyi ve loaderı isteğimle verdim boşa ağlamaİşte gerçek baltalama böyle oluyor boş. onun keyi için yalvarma gel ben veririm