Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sZCNkS1.png

abi page guard verin, biz geliştirelim dediğin adama -123123123 demek güzel bir yaklaşım
Ben kimseye pageguard verin demedim. Yalan buradan belli :D kanıtla? sen bu kadar erkeksin seste milleti dolandıracağım diyordun burada hak hukuktan bahsediyorsun. bu konuda sana yer yok köşede ağlayabilirsin. :) endutyde gelecek sattığın tüm hilelerde sırayla

Her şeyi doğru yaptım fakat çalışmadı sebebi ne olabilir 2. defa tekrar deneyeceğim şimdi (GHUB açık, hileyi yönetici olarak açtım, virüs programı kapalı, oyunu açtım, insert açtım menü geldi fakat hiç bir şey olmadı, oyunu pencereli tam ekran yaptım olmadı)

Her şeyi doğru yaptım fakat çalışmadı sebebi ne olabilir 2. defa tekrar deneyeceğim şimdi (GHUB açık, hileyi yönetici olarak açtım, virüs programı kapalı, oyunu açtım, insert açtım menü geldi fakat hiç bir şey olmadı, oyunu pencereli tam ekran yaptım olmadı)
windows sürümü sorunlu olabilir. şuan discordda arkadaş yayında cgnin gelip bakabilirsiniz. aio ve diğer micrososft uygulamalarını kurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt