sadgebyebye
Efsane Üye
hayır çalışıyor win 11 de ss atan birini görmüştümçalışmaz. çalışanlar konuda yazıyor
hayır çalışıyor win 11 de ss atan birini görmüştümçalışmaz. çalışanlar konuda yazıyor
Sen ne konuşuyon daha vexternalın dışına çıkamıyonsanallaştırma açman gerek + logitech g hub color bot paste xd
Ben kimseye pageguard verin demedim. Yalan buradan belli kanıtla? sen bu kadar erkeksin seste milleti dolandıracağım diyordun burada hak hukuktan bahsediyorsun. bu konuda sana yer yok köşede ağlayabilirsin. endutyde gelecek sattığın tüm hilelerde sıraylaabi page guard verin, biz geliştirelim dediğin adama -123123123 demek güzel bir yaklaşım
Bunu colorbot satan bir kişinin demesisanallaştırma açman gerek + logitech g hub color bot paste xd
windows sürümü sorunlu olabilir. şuan discordda arkadaş yayında cgnin gelip bakabilirsiniz. aio ve diğer micrososft uygulamalarını kurunHer şeyi doğru yaptım fakat çalışmadı sebebi ne olabilir 2. defa tekrar deneyeceğim şimdi (GHUB açık, hileyi yönetici olarak açtım, virüs programı kapalı, oyunu açtım, insert açtım menü geldi fakat hiç bir şey olmadı, oyunu pencereli tam ekran yaptım olmadı)
Discord nick verirseniz gelebilirim.windows sürümü sorunlu olabilir. şuan discordda arkadaş yayında cgnin gelip bakabilirsiniz. aio ve diğer micrososft uygulamalarını kurun