Öncelik merhaba bu hatta bende de var error veriyor bu yüzden başka bir inj bulman gerekiyor maalesef bende yok kendin başka bir inj bulup denemen gerekiyorMerhaba amatörüm kusura bakmayın yapamadım. cheatglobal olan rarı indirdim. oyuna girdikten lobide durduğum yerde injectörü yönetici olarak açtım ve komutu girdim. şunlar yazdı ama başka hiç birşey olmadı. neyi atladım acaba? veya oyunun içine birşey atmak gerekiyormuydu. sadece dediğim adımları yaptım çünkü. resmi de burada
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İnj bulup nasıl yapacağını anlatayım açmış olduğum İnj açıp böyle yazilar geliyor ya o inj öncelikle silmen gerekiyor daha sonra bulmuş olduğun inj dosyanın içine atıyorsun öyle çalıştiriyorsun aynıMerhaba amatörüm kusura bakmayın yapamadım. cheatglobal olan rarı indirdim. oyuna girdikten lobide durduğum yerde injectörü yönetici olarak açtım ve komutu girdim. şunlar yazdı ama başka hiç birşey olmadı. neyi atladım acaba? veya oyunun içine birşey atmak gerekiyormuydu. sadece dediğim adımları yaptım çünkü. resmi de burada
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
w11 kullanıyorum windows defender felan kapalı. Doğru şekilde yapıyorsak eğer başkasında çalışıp bizde çalışmaması ilginçmiş. internette öyle injectör yazıp random indirip hepsini deneyebilir miyim ki.Öncelik merhaba bu hatta bende de var error veriyor bu yüzden başka bir inj bulman gerekiyor maalesef bende yok kendin başka bir inj bulup denemen gerekiyor
İnj bulup nasıl yapacağını anlatayım açmış olduğum İnj açıp böyle yazilar geliyor ya o inj öncelikle bir İnj bulman gerekiyor daha sonra bu açtığın inj silip daha sonra bulmuş olduğun inj dosyanın içine atıyorsun öyle çalışıyorsun aynı
Tavsiye etmiyorum bilmiyorsan Google den random indirme bence ve bizim drevir error veriyor bazilarinda vermiyor ve dediğim gibi random şekilde Google herşeyi indirme ne olur olmazw11 kullanıyorum windows defender felan kapalı. Doğru şekilde yapıyorsak eğer başkasında çalışıp bizde çalışmaması ilginçmiş. internmete öyle injectör yazıp random indirip hepsini deneyebilir miyim ki.
ozaman bilgili bi abinin gelip yapabilmesini bekleyeceğim teşekkür ederim. yapabilen olursa şunu şu şekilde diye detaylı anlatırsa cok mutlu olurum arkadaşlarTavsiye etmiyorum bilmiyorsan Google den random indirme bence ve bizim drevir error veriyor bazilarinda vermiyor ve dediğim gibi random şekilde Google herşeyi indirme ne olur olmaz