Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 gündür oynuyorum rage olarak + videoyu cekerkende aimbotlu oynuyordum hala ban yemedim oynayabilirsinizban durumu ne knk
2 gündür oynuyorum rage olarak + videoyu cekerkende aimbotlu oynuyordum hala ban yemedim oynayabilirsinizban durumu ne knk
çalişmıyor hocam ? lobide açıyorum olmuyor2 gündür oynuyorum rage olarak + videoyu cekerkende aimbotlu oynuyordum hala ban yemedim oynayabilirsiniz
boyle diyiyor2 gündür oynuyorum rage olarak + videoyu cekerkende aimbotlu oynuyordum hala ban yemedim oynayabilirsiniz
Driver load etmemiş bu sorun sizden kaynaklı clean bat atın bilgisayarınıza restart atıp tekrar deneyin eğer olmazsa başka bir eac injector deneyinçalişmıyor hocam ? lobide açıyorum olmuyor
boyle diyiyor
[- Driver Logs -] Starting Driver...
[ - Logs - ] -> driver load error =<
window class name: UnrealWindow
[= debug emulation =] -> packets received [ RakNet.dll ] | [ EACServer.dll ] : 0x8080
[ server_response ] -> [ authentication packet ] => decrypted 1/2
[ server_response ] -> [ authentication packet ] => decrypted 2/2
[= debug emulation =] -> packets decrypted: 0x8044
[- Logs -] Allocate Base: 0x0000000000000000
[- injector logs -] manual_map - | sections | - success!
windows 11 mi pcçalişmıyor hocam ? lobide açıyorum olmuyor
boyle diyiyor
[- Driver Logs -] Starting Driver...
[ - Logs - ] -> driver load error =<
window class name: UnrealWindow
[= debug emulation =] -> packets received [ RakNet.dll ] | [ EACServer.dll ] : 0x8080
[ server_response ] -> [ authentication packet ] => decrypted 1/2
[ server_response ] -> [ authentication packet ] => decrypted 2/2
[= debug emulation =] -> packets decrypted: 0x8044
[- Logs -] Allocate Base: 0x0000000000000000
[- injector logs -] manual_map - | sections | - success!
windows 10windows 11 mi pc
inj facemi yoksa rwxmiDriver load etmemiş bu sorun sizden kaynaklı clean bat atın bilgisayarınıza restart atıp tekrar deneyin eğer olmazsa başka bir eac injector deneyin
face i dene ban yersen benden değilwindows 10
Bilmiyorum bir kaç inj denedim çalışmadı face dediğin neinj facemi yoksa rwxmi
face i dene ban yersen benden değil
dll offsets son sürüme günceldir hileden kaynaklı bir sorun yok eğer konudaki injectorden driver load error alıyorsanız baska injectorü deneyinBilmiyorum bir kaç inj denedim çalışmadı face dediğin ne
Önerdiğini inj varmı peki çünkü bir kaç dedim aynı senin önerdiğin varmıdll offsets son sürüme günceldir hileden kaynaklı bir sorun yok eğer konudaki injectorden driver load error alıyorsanız baska injectorü deneyin
Hocam yorum kasıyorsun fakat böyle yazmaya ve yapmaya devam edersen ( uyarı )güncell mi reis