Blast Production Aimbot unpacked (Full cleaned)

namıdeğer Ceasar değil miydin sen ya :D
bi mesajına bakmadım diye mi bunlar haahha daha 1 mesaj yazmam sana işin gücün hater tayfa kurmak gibi gözüküyor işini adam gibi yapmak da suç sanırım inadına biz buradayız dürüstlükle geliyoruz piyasada sana çok aday vardır xd hayal edemem hahaha
hayatım hile hurdadan ibaret değil kendini yüceltip böyle saçma sapan triplere girme 1 yıl önceki halinide biliyoruz şimdiki halinide saçma sapan triplere sokma kendini :D Hile unpack olduğunda gelip yorumlara "sadece login pageyi kırıp fotosu atmış hilede sorun yok ud arkadaşlar" gibi şeyler yazıp milleti s4lak yerine koyuyorsun birde üstüne buraya gelip bana boş boş havalı havalı konuşma git cahile cühelaya yap havanı

Blast iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanları 4ptal yerine koyup yalan söylüyordu.

hayatım hile hurdadan ibaret değil kendini yüceltip böyle saçma sapan triplere girme 1 yıl önceki halinide biliyoruz şimdiki halinide saçma sapan triplere sokma kendini :D Hile unpack olduğunda gelip yorumlara "sadece login pageyi kırıp fotosu atmış hilede sorun yok ud arkadaşlar" gibi şeyler yazıp milleti s4lak yerine koyuyorsun birde üstüne buraya gelip bana boş boş havalı havalı konuşma git cahile cühelaya yap havanı
@cedicelali nin fena bir kusur vardı fazla dürüst ve dobraydı...

Ya kanka dürüst ve dobralık değil kim ne biliyoruz anladın mı gerek yok böyle triplere pipin küçükse pipim küçük diyeceksin kardeşim benim pipim boru gibi ayaklarına girmenin ne anlamı var
BLAST PRODAKŞIN kardeşim saygılı ol

Hahahaha sanki ben Crâck yemişim gibi beni etiketliyolar birde :D bu arada @ExposerMonke31 bilader hahah sen ne yalancı bir adamsın yahu :) yok efendim toolu bozulmuşta delegateler temizlenmemiş update etmiş bu sefer :D yok efendim dump etmişte o yüzden dosya bozulmuş yok efendim 5 dakikada fixlenirmişde kazanç sağlamadığı için fixlemiyormuş :D dostum benden sana bir tavsiye sana bu REyi kim öğrettiyse yanlış öğretmiş, dosyanın neden bozulduğunu tek bakışta anlaman lazımdı sen şuna CTYI fixlemeyi bilmiyorum desene ;) neyse arkadaşlarına sorda sana öğretsinler, ayrıca toolunu update etmediğini hatta bir toolun olmadığını ikimizde biliyoruz dimi :)
Bu kadar emoji az değil mi ya

Önceki konuda kodlar okunmuyordu delegateler kaldığı için toolum bozulmuştu şuanda düzelttim ve delegateleri kaldırdım tüm kodlar okunabiliyor.

unknown.png

unknown.png

unknown.png

tekrardan önceki konu için kusura bakmayın dnspya atıp görüntüleyebilirsiniz. Çalışmıyor olabilir fixlemedim fixlemek dakikalarınızı alır değiştirip satmak isterseniz
dosya :

thx

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt