cevap vermedim zaten
cevap vermedim zaten
olayı özetlicek biri var mıdostum senin blast gönderilerinden istediğin ne eksiksiz her gönderisine aykırı yada alakasız şeyler yazıp insanlarla tartışıyorsun senin derdin ne kendine rakip mi arıyorsun? yok başka bir kıskançlık gibi sebeplerin mi var derdini tam olarak söylermisin? @babyababya
dostum bu adam blast ve diğer hile satıcılarının gönderilerine çalışmıyor çöp gibi aşağılayıcı ifadeler söyleyip palavra sıkıyor kendide hile satıcısı muhtemelen insanları yalanlıyor burdada gelmiş milletle tartışıyor.olayı özetlicek biri var mı
yani blast Crâck konusu tamamen palavra mıdostum bu adam blast ve diğer hile satıcılarının gönderilerine çalışmıyor çöp gibi aşağılayıcı ifadeler söyleyip palavra sıkıyor kendide hile satıcısı muhtemelen insanları yalanlıyor burdada gelmiş milletle tartışıyor.
sabah akşam bizim ürünlerimizi cracklediğini onu bunu yaptığını ya da satacağını söyleyen içten içe kin güden kimseye bir yanlış yapmaktan ziyade o tarz kişileri bile adam yerine koyarken... gibisinden şahıslar var.
Önemli olan o bu değil gözümde elimizden geleni yaparız en fazla ürünü update alır gerekirse değişir gerekli korumalar eklenir en sade terimle. Diyeceğim yarı fiyatı TR o bu hayaller kurmak yerine sudan ucuz fiyata satıyoruz TR için ztn hayatta uğraşılacak daha önemli işler var diye düşünüyorum. Kimsenin tavuğuna da kış dememişken isteyen uğraşsın keyfi bilir
Blast iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanları 4ptal yerine koyup yalan söylüyordu.sabah akşam bizim ürünlerimizi cracklediğini onu bunu yaptığını ya da satacağını söyleyen içten içe kin güden kimseye bir yanlış yapmaktan ziyade o tarz kişileri bile adam yerine koyarken... gibisinden şahıslar var.
Önemli olan o bu değil gözümde elimizden geleni yaparız en fazla ürünü update alır gerekirse değişir gerekli korumalar eklenir en sade terimle. Diyeceğim yarı fiyatı TR o bu hayaller kurmak yerine sudan ucuz fiyata satıyoruz TR için ztn hayatta uğraşılacak daha önemli işler var diye düşünüyorum. Kimsenin tavuğuna da kış dememişken isteyen uğraşsın keyfi bilir
namıdeğer Ceasar değil miydin sen yaBlast iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanları 4ptal yerine koyup yalan söylüyordu.