Çözüldü Bilgisayarın Log Tutması Engellenebilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensaealkan

Banned
Örnek bilgisayara giren çıkan USB bellekler, yakın zamanda açılan dosyalar. Bunlar ocean gibi yazılımlar ile açığa çıkabiliyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?

biliyorum minik zaten 6 yıllık arkadaşım onunla birlikte fivem piyasasına girdik bat dosyası mevcut istersen atayım ama dediğim gibi o bat lar eskiden kullanılıyordu yani şuan hile gizlemek istiyorsan custom bypass yaptırman lazım veya hilen skript, susano gibi ise zaten bypassları mevcut
hile susanoda ben öyle md de falan pvp atmıyom troll atıyom svlerde eğlencesine zaten anlaşılıyo yani hertürlü hile olduğum o yüzden gerek yok

biliyorum minik zaten 6 yıllık arkadaşım onunla birlikte fivem piyasasına girdik bat dosyası mevcut istersen atayım ama dediğim gibi o bat lar eskiden kullanılıyordu yani şuan hile gizlemek istiyorsan custom bypass yaptırman lazım veya hilen skript, susano gibi ise zaten bypassları mevcut
kral ocean için yardım lazum bana ulasırmusun ctalhyper 1028698672621441044

Bende skript var güzel bir bypass biliyormusun satın alıcamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt