Çözüldü Bilgisayarın Log Tutması Engellenebilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensaealkan

Banned
Örnek bilgisayara giren çıkan USB bellekler, yakın zamanda açılan dosyalar. Bunlar ocean gibi yazılımlar ile açığa çıkabiliyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?

Amacın gerçekten gizlilik ise bu carding olur web hacking olur vs. vs. kendi düzenli olarak kullandığın cihazı kullanmanı zaten önermem. Eğer kullanıyorsan da linux tabanlı gayet güzel işletim sistemleri mevcut. Onları yükleyip Veri paylaşımı yapmayan VDS sunucuları üzerinden işlem yapmanı öneririm. Eğer oyunlar için bunu bekliyorsan bilgim yok.

Örnek bilgisayara giren çıkan USB bellekler, yakın zamanda açılan dosyalar. Bunlar ocean gibi yazılımlar ile açığa çıkabiliyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
var tabiki ama ocean üzerinde şüpheli çıkarsın şüphe üzerinden ban yiyebilirsin eğer şüpheden birşey olmaz der isen servis isimleri bu bunu bat aracılığı ile devredışı bırak :)
  • diagtrack
  • sysmain
  • pcasvc
  • eventlog
  • dps
  • vmicvss
  • VSS
  • Pcasvc

evet bana da lazım eskiden ayicuh log silici yapmıştı 30 sn herçek gidiyodu ocean echo gözükmüyodu ama bulamıyom

evet bana da lazım eskiden ayicuh log silici yapmıştı 30 sn herçek gidiyodu ocean echo gözükmüyodu ama bulamıyom
log siliciler hile dışındaki logları sildiği için gene şüpheli gösterir ve anında ban yersin ama sadece hile kalıntılarına karşı ayarlar isen daha rahat kullanım olur ve şöyle birşeyde var sen .bat dosyasını açtıktan sonra nekadar log silinse bile senin o .bat dosyanın logu kayıt olur

log siliciler hile dışındaki logları sildiği için gene şüpheli gösterir ve anında ban yersin ama sadece hile kalıntılarına karşı ayarlar isen daha rahat kullanım olur ve şöyle birşeyde var sen .bat dosyasını açtıktan sonra nekadar log silinse bile senin o .bat dosyanın logu kayıt olur
kral yok dediğim kişi zaten şuanda ayicuh oceande admin benim arkadaşım dı o yüzden oceanın neye baktığını falan bildiği için çok iyi sadece kalıntıları siliyordu

kral yok dediğim kişi zaten şuanda ayicuh oceande admin benim arkadaşım dı o yüzden oceanın neye baktığını falan bildiği için çok iyi sadece kalıntıları siliyordu
biliyorum minik zaten 6 yıllık arkadaşım onunla birlikte fivem piyasasına girdik bat dosyası mevcut istersen atayım ama dediğim gibi o bat lar eskiden kullanılıyordu yani şuan hile gizlemek istiyorsan custom bypass yaptırman lazım veya hilen skript, susano gibi ise zaten bypassları mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt