clubbedtodeath
Uzman Üye
Toir ve penta gibi çöplerin en az 10 15 kat üstünde.kitesi nasıl hilenin
Toir ve penta gibi çöplerin en az 10 15 kat üstünde.kitesi nasıl hilenin
öyle dedin beni cezbettin 2 sini de kullandım hatta pentanın bitmesine 3 gün var. Para biriktirip en yakın zamanda denicem. Bi de dodgesi nasıl titriyor mu çar?Toir ve penta gibi çöplerin en az 10 15 kat üstünde.
Hocam toirin her bi özelliğinden çok daha iyi bgx prediction evade olsun ben legit bi şekilde oynamıştım zamanında evade konusunda sorun yaşamadım tek sorun az hero desteği ama heroların logicleri cidden çok iyi toir gibi basic logicler değilöyle dedin beni cezbettin 2 sini de kullandım hatta pentanın bitmesine 3 gün var. Para biriktirip en yakın zamanda denicem. Bi de dodgesi nasıl titriyor mu çar?
Çok ta sıkıntı değil gibi boş çarlar hep Ornn, Auren sol, Heim, rammus gibi çarlarda sc olsa ne olacak. İkna edildim valla alıcam en yakın zamandaHocam toirin her bi özelliğinden çok daha iyi bgx prediction evade olsun ben legit bi şekilde oynamıştım zamanında evade konusunda sorun yaşamadım tek sorun az hero desteği ama heroların logicleri cidden çok iyi toir gibi basic logicler değil
kesinlikle katılıyorum ama ban atıyorToir ve penta gibi çöplerin en az 10 15 kat üstünde.
Evade titretmiyor ama tabii ince ayar çekmek her zaman en iyisi. Güvenlik açısındanöyle dedin beni cezbettin 2 sini de kullandım hatta pentanın bitmesine 3 gün var. Para biriktirip en yakın zamanda denicem. Bi de dodgesi nasıl titriyor mu çar?
Her 3. parti yazılımın ban riski vardır. Şu anlık bir sistem banı söz konusu değil.ban riski ?
Daha önce L# kullandıysanız Orbwalker oradakine yakın zaten sıfırdan kodlandığı için gayet stabil ve bir çok özel ayarı mevcut.kitesi nasıl hilenin
Evade için legit/rage ayar yapabiliyorsun.öyle dedin beni cezbettin 2 sini de kullandım hatta pentanın bitmesine 3 gün var. Para biriktirip en yakın zamanda denicem. Bi de dodgesi nasıl titriyor mu çar?
Yayınlandığından beri sistem banı yemedi.ban riski ?
Zamanında L# scriptleri arşivlendi ve Elobuddy için amatörce portlandı. Elobuddy kapanınca o portlanan yarım yamalak bozuk scriptleri tekrar tek platform altında canlandırmaya çalıştılar ve ortaya Toir çıktı. Piyasadaki bir çok scriptte şuan Toirin isminin değiştirilmiş halidir. Bu sebeple çoğu stabil değil ve çöp çünkü yıllar öncesinin portlanmış scriptlerini kullanıyorlar. Hero desteğide zamanla arttırılacak.Hocam toirin her bi özelliğinden çok daha iyi bgx prediction evade olsun ben legit bi şekilde oynamıştım zamanında evade konusunda sorun yaşamadım tek sorun az hero desteği ama heroların logicleri cidden çok iyi toir gibi basic logicler değil
Hayırlı olsun.Çok ta sıkıntı değil gibi boş çarlar hep Ornn, Auren sol, Heim, rammus gibi çarlarda sc olsa ne olacak. İkna edildim valla alıcam en yakın zamanda
Tierlist ekler misin
Yayınlandığından beri herhangi bir sistem banı söz konusu değil. Rapordan ban yemiş olabilirsin.kesinlikle katılıyorum ama ban atıyor