BGX Lol Script | Orbwalker, Prediction, Evade, Zoom Hack, Skin Hack

öyle dedin beni cezbettin 2 sini de kullandım hatta pentanın bitmesine 3 gün var. Para biriktirip en yakın zamanda denicem. Bi de dodgesi nasıl titriyor mu çar?
Hocam toirin her bi özelliğinden çok daha iyi bgx prediction evade olsun ben legit bi şekilde oynamıştım zamanında evade konusunda sorun yaşamadım tek sorun az hero desteği ama heroların logicleri cidden çok iyi toir gibi basic logicler değil

Hocam toirin her bi özelliğinden çok daha iyi bgx prediction evade olsun ben legit bi şekilde oynamıştım zamanında evade konusunda sorun yaşamadım tek sorun az hero desteği ama heroların logicleri cidden çok iyi toir gibi basic logicler değil
Çok ta sıkıntı değil gibi boş çarlar hep Ornn, Auren sol, Heim, rammus gibi çarlarda sc olsa ne olacak. İkna edildim valla alıcam en yakın zamanda

kitesi nasıl hilenin
Daha önce L# kullandıysanız Orbwalker oradakine yakın zaten sıfırdan kodlandığı için gayet stabil ve bir çok özel ayarı mevcut.
öyle dedin beni cezbettin 2 sini de kullandım hatta pentanın bitmesine 3 gün var. Para biriktirip en yakın zamanda denicem. Bi de dodgesi nasıl titriyor mu çar?
Evade için legit/rage ayar yapabiliyorsun.
Yayınlandığından beri sistem banı yemedi.
Zamanında L# scriptleri arşivlendi ve Elobuddy için amatörce portlandı. Elobuddy kapanınca o portlanan yarım yamalak bozuk scriptleri tekrar tek platform altında canlandırmaya çalıştılar ve ortaya Toir çıktı. Piyasadaki bir çok scriptte şuan Toirin isminin değiştirilmiş halidir. Bu sebeple çoğu stabil değil ve çöp çünkü yıllar öncesinin portlanmış scriptlerini kullanıyorlar. Hero desteğide zamanla arttırılacak.
Çok ta sıkıntı değil gibi boş çarlar hep Ornn, Auren sol, Heim, rammus gibi çarlarda sc olsa ne olacak. İkna edildim valla alıcam en yakın zamanda
Hayırlı olsun.
Tierlist ekler misin

kesinlikle katılıyorum ama ban atıyor
Yayınlandığından beri herhangi bir sistem banı söz konusu değil. Rapordan ban yemiş olabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt