BGX Lol Script | Orbwalker, Prediction, Evade, Zoom Hack, Skin Hack

Dostum düzgün kullandığına emin misin? Prediction toirden kat ve kat daha iyi. Hayatımda kullandığım en iyi sclerde ilk 4 e girer rahatça. Çok az hero desteklemesi dışında çok bir sıkıntısı yok.

Sc ücretsiz kullanımdan paralı kullanıma yeni geçti. Topluluğa açık, ücretsiz bir şekilde dağıtılmasına rağmen 3 hafta kadar ud devam etti. Yeni bir program olduğundan dolayı kesin bir veri yok.
dostum ben ona birşey demiyorum fakat ilk ban dalgası zaten geldi bunu belirtiyorum üstüne düşüpte gerçekten ud yapabilirlerse platform'u o zaman tabiki de başarılarını tebrik etmek gerekir. Ben ücretsiz sürümündeyken kullandım bazı scriptleri evet iyi ama hala geliştirilmesi taraftarıyım ve coderleri devamlı güncelleme veriyor haklarını yememek lazım :=)

f74266fe7e.png

FİYAT

30 GÜN: 20$
14 GÜN: 15$
7 GÜN: 9$

BGX Script

BGX oyunu her seviyede kolaylaştırmak için tasarlanmış Internal altyapıda bir League of Legends hilesidir. Yılların verdiği tecrübe sayesinde hız ve güvenilirliği birleştiren bir ürün yarattık. BGX, oyunu yeniden tanımanızı sağlayacak. Tüm abonelikler bütün hile özelliklerinden faydalanabilir, özellikle bize ait olan yeni Target selector, Semi Automatic Ability Casting, Auto QSS/Cleanse, Last Hit, flawless Kiting/Orbwalking, Auto Smite gibi bir çok özelliğe erişebileceksiniz. Scriptimiz oyun içinde size gerekli tüm ipuçlarını verir, oyun mekaniklerinizi geliştirir ve sizi tehlikeli durumlardan haberdar eder!

Özellikler

Orbwalker

Prediction

Evade

40+ Champions

Ve daha bir çok özellik (Zoom Hack, Skin Changer vb.)

Menu

2bdd942cec.png

5aa89b4ea4.png

Hayırlı işler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt