BGX Lol Script | Orbwalker, Prediction, Evade, Zoom Hack, Skin Hack

MasyafCheat

Gold Üye
f74266fe7e.png

FİYAT

30 GÜN: 30$
7 GÜN: 13$

BGX Script

BGX oyunu her seviyede kolaylaştırmak için tasarlanmış Internal altyapıda bir League of Legends hilesidir. Yılların verdiği tecrübe sayesinde hız ve güvenilirliği birleştiren bir ürün yarattık. BGX, oyunu yeniden tanımanızı sağlayacak. Tüm abonelikler bütün hile özelliklerinden faydalanabilir, özellikle bize ait olan yeni Target selector, Semi Automatic Ability Casting, Auto QSS/Cleanse, Last Hit, flawless Kiting/Orbwalking, Auto Smite gibi bir çok özelliğe erişebileceksiniz. Scriptimiz oyun içinde size gerekli tüm ipuçlarını verir, oyun mekaniklerinizi geliştirir ve sizi tehlikeli durumlardan haberdar eder!

Özellikler

Orbwalker

Prediction

Evade

40+ Champions

Ve daha bir çok özellik (Zoom Hack, Skin Changer vb.)

Menu

2bdd942cec.png

5aa89b4ea4.png

📌DİĞER KONULARIMIZADA GÖZ ATIN📌

⭐PROJECT-A - TR FİYATLANDIRMASI⭐ | SPOOFER | SKIN CHANGER | AIMBOT (TRIGGER + RCS) | ESP (UTILITIES, WEAPON/SPIKE INFORMER) | DAHA FAZLA ÖZELLİK

Son düzenleme:
Hileyi ücretsiz iken denemiştim coderları bilgili kişiler ama scriptde sorunlar var. Prediction toirden de kötü awarness kısmında rakibi haritadan son konumunu gösteren zımbırtıda bozuk. Bütün şampiyonlar desteklenmiyor. Ama şuan için undedected ve iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum dediğim gibi prediction çok iyi olmadığı için ben kullandığımda ezreal gibi skill based çarlarda çok kaçırıyordu. Ama Vayne kogmaw gibi çarlarda gayet güzel çalışıyor. Evade ise bence toirden iyi. Bu fiyata toir copy paste yerine bgx alınmasını tavsiye ederim.

Script yeni yayınlandığı için ban konusunda belli bir aralık şimdilik mevcut değil. Fakat takipteyiz size ban durumuyla ilgili bu konu üzerinden zaman zaman bilgilendirmeler yapacağız.

Script yeni yayınlandığı için ban konusunda belli bir aralık şimdilik mevcut değil. Fakat takipteyiz size ban durumuyla ilgili bu konu üzerinden zaman zaman bilgilendirmeler yapacağız.
ilk ban dalgasını yedi script :) onu yazmayı unutmayın.
ilk ban dalgasını yedi script :) onu yazmayı unutmayın.
ayrıca yazdığımı karalama olarak algılamamanız için ban yedirttiğinde bgx'in dcden yaptığı açıklamayı atıyorum.

BGX14.01.2022​

@everyone Hello our wonderful community! We know what problem we are facing. The game of cat and mouse has begun. Someone must be very angry that the platform is growing very fast and has started to act.
We, in turn, also begin to act.
In the coming days, the current problem will be solved.
We know exactly what the problem is and how to solve it.
Thanks for your support guys and stay tuned!

Regards, BGX team.

Hileyi ücretsiz iken denemiştim coderları bilgili kişiler ama scriptde sorunlar var. Prediction toirden de kötü awarness kısmında rakibi haritadan son konumunu gösteren zımbırtıda bozuk. Bütün şampiyonlar desteklenmiyor. Ama şuan için undedected ve iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum dediğim gibi prediction çok iyi olmadığı için ben kullandığımda ezreal gibi skill based çarlarda çok kaçırıyordu. Ama Vayne kogmaw gibi çarlarda gayet güzel çalışıyor. Evade ise bence toirden iyi. Bu fiyata toir copy paste yerine bgx alınmasını tavsiye ederim.
Dostum düzgün kullandığına emin misin? Prediction toirden kat ve kat daha iyi. Hayatımda kullandığım en iyi sclerde ilk 4 e girer rahatça. Çok az hero desteklemesi dışında çok bir sıkıntısı yok.
Sc ücretsiz kullanımdan paralı kullanıma yeni geçti. Topluluğa açık, ücretsiz bir şekilde dağıtılmasına rağmen 3 hafta kadar ud devam etti. Yeni bir program olduğundan dolayı kesin bir veri yok.
ban riski varmıdır

Dostum düzgün kullandığına emin misin? Prediction toirden kat ve kat daha iyi. Hayatımda kullandığım en iyi sclerde ilk 4 e girer rahatça. Çok az hero desteklemesi dışında çok bir sıkıntısı yok.

Sc ücretsiz kullanımdan paralı kullanıma yeni geçti. Topluluğa açık, ücretsiz bir şekilde dağıtılmasına rağmen 3 hafta kadar ud devam etti. Yeni bir program olduğundan dolayı kesin bir veri yok.
Evet hocam 3 adet prediction kullandım (en iyisi son prediction geldi bana bu arada) ve maalesef çok alakasız yerlere skill atıyor. Ben toirden daha iyi performans aldım ayarlarımı yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Ama sanırım hiledeki karakter scriptlerinden kaynaklanabilir çünkü ireliada skill kaçırmayan script leesine gelince çok fazla q kaçırıyor. Sanırım optimize edilmesi gerek.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt